Apple пуснаха първият официален кейс за iPhone XR

Apple пуснаха първият официален кейс за iPhone XRApple пуснаха първият официален кейс за iPhone XR

Apple пуснаха първият официален кейс за iPhone XR

През октомври 2018 стана ясно, че Apple ще предложи на пазара изчистен кейс за iPhone XR. Когато телефонът стартира на 26 октомври, официалният кейс на Apple за най-достъпният от моделите за 2018 година телефон не беше на разположение. Но ето, че вече имаме добра новина.

Apple най-накрая листна Clear кейса в своя онлайн магазин. Тъй като този кейс е прозрачен, той позволява на потребителите на iPhone XR да покажат избраният от тях цвят. Телефона се предлага в черно, бяло, синьо, жълто, червено и корал.

Цената на кейса в магазина на Apple е 39 долара, с безплатна доставка. Кейсът пасва идеално над бутоните, благодарение на използваният прозрачен поликарбонат, смесен с гъвкав термопластичен полиуретан. Устойчиво на надраскване покритие се прилага както за външната, така и за вътрешната страна на аксесоара. И в случай, че се чудиш, да, можеш да зареждаш безжично iPhone XR, докато е в кейса.

Ако притежаваш iPhone XR, със сигурност би искал да предпазиш телефона от удари и изпускания и то като не скриваш дизайна и цвета на телефона. В случай, че познаваш някой, който има iPhone XR можеш да го зарадваш с подобен подарък за Коледа. Ето тук ще откриеш всички калъфи за iPhone XR, които предлага онлайн магазин Маровски.
преглеждана: 126 18 Дек 2018 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД