Истинският Samsung Galaxy S20 Ultra на реални снимки от всички ъгли

  • Истинският Samsung Galaxy S20 Ultra на реални снимки от всички ъгли
Истинският Samsung Galaxy S20 Ultra на реални снимки от всички ъглиИстинският Samsung Galaxy S20 Ultra на реални снимки от всички ъгли

Истинският Samsung Galaxy S20 Ultra на реални снимки от всички ъглиПреди официалното обявяване на флагманската линия на най-важните Android смартфони за тази година, Samsung Galaxy S20, остават по-малко от два дни, а окончателните течове, появяващи се в откритите пространства на мрежата, поставят куршум във всички въпроси, свързани с дизайна на новите продукти.

Този път twitter инсайдърът @Mr_TechTalkTV публикува няколко висококачествени реални снимки на топовия смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra.
Задният панел на устройството потвърждава всички скорошни течове - огромният правоъгълен модул на камерата, разположен в горния ъгъл, стърчи значително от корпуса, а предната страна на смартфона не се различава от представените по-рано Samsung Galaxy A51 и A71 - безрамков дисплей с изрез на предния панел в центъра.


Разгледаайте тук нашите аксесоари за Samsung Galaxy S20


Вътрешният човек отбеляза също, че европейската версия на чипа Exynos ще се различава от версията Snapdragon на основния модул на камерата: в първия случай ще се казва „Хибридно оптично увеличение“, а във втория - „Space zoom 100X“. Представянето на линията Galaxy S20 ще се състои на 11 февруари.
преглеждана: 4315 09 Фев 2020
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД