Apple Smart Battery кейс за iPhone XS показва нов дизайн

Apple Smart Battery кейс за iPhone XS показва нов дизайнApple Smart Battery кейс за iPhone XS показва нов дизайн

Apple Smart Battery кейс за iPhone XS показва нов дизайн

Въпреки противоречията, които предизвика Smart Battery кейса на Apple, когато бе пуснат отново през 2015, икона, открита във втората бета версия на WatchOS 5.1.2, предполага, че Apple работи върху нова версия за най-новите устройства. И сега, информация получена от 9To5Mac, изглежда потвърждава това.

Въпреки, че този кейс няма да спечели награди за дизайн, със сигурност има голямо подобрение в сравнение с предишната версия. Премахнат е странно изглеждащия остров за батерията и на мястото му има нова изпъкналост, която заема ¾ от гърба на кейса и се простира до долната част и страните.

Тази конкретна версия изглежда е проектирана за iPhone XS. Но според информацията, Apple имат три различни модела в разработка: A2070, А2071 и А2171. Това предполага, че освен за iPhone XS, нови Smart Battery кейсoве с вградена батерия ще бъдат пуснати и за iPhone XR и iPhone XS Max.

Към момента, капацитета на батерията на този нов кейс остава неясен. Но ако размера на изпъкналостта на гърба на кейса е нещо, което може да ни ориентира, включената клетка вероятно ще бъде доста по-голяма от тази, с която разполага сегашният модел.

Като се има предвид, че оригиналният Smart Battery кейс с вградена батерия бе пуснат през декември 2015, все още има шанс Apple да пуснат новата версия този месец. Въпреки това, вероятно ще има повече смисъл за марката да пусне този аксесоар с новите AirPods и AirPower пад за зареждане през първото тримесечие на 2019.

Ако търсиш оригинален калъф за iPhone XS, то в нашият онлайн каталог ще намериш, като цъкнеш на сините букви в това иречение :)
преглеждана: 153 20 Дек 2018 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД