Едни от най-добрите кожени калъфи за Samsung Galaxy S9 и S9 Plus

Едни от най-добрите кожени калъфи за Samsung Galaxy S9 и S9 PlusЕдни от най-добрите кожени калъфи за Samsung Galaxy S9 и S9 Plus

Едни от най-добрите кожени калъфи за Samsung Galaxy S9 и S9 Plus

Можеш ли да ни кажеш какво би направил за удобството на изчистените силиконови кейсове, като се има предвид, че те в повечето случаи не предоставят на смартфона външния вид и усещането в ръката, което ще получиш от един стилен кожен кейс? Коженият материал е Кадилакът на материалите използвани при кейсовете и то с основателна причина – остарява грациозно, изглежда превъзходно и оставя естествено усещане в дланта. Излишно е да казваме, че ако разполагаш със смартфон от висок клас в наши дни, то най-вероятно той е изработен от стъкло и да поставиш това изящно полирано до съвършенство устройство в пожълтял силиконов кейс, може да се нарече богохулство. Но трябва, понеже "стъкленият смартфон" е доста крехък и лесно се плъзга от ръката. Тъй като кожата е страхотен компромис между защита и естетика, сме подбрали някои от най-добрите кожени кейсове за скъпоценните Galaxy S9 и S9 Plus.

Mujjo leather wallet

Mujjo са добре познато име, когато говорим за качество и престиж в изработването на кожени аксесоари и ето, че са на първо място в нашия списък с калъфи за Galaxy S9 и S9 Plus. Облицовани с японски микрофибър, за предотвратяване на износването, калъфите приличат на ръкавици и разполагат в повдигнати на милиметър ръбове около телефона за допълнителна защита. Освен прецизните отвори за всички портове, сензори, бутони, кожените калъфи на Mujjo поддържат класическия облик, избягвайки пластмасовите пръстени, например за камерите и отворите на скенера за пръстови отпечатъци, а по-скоро разкриват скосени кожени ръбове, които се спускат безпроблемно навътре. Всички ръбове са моделирани от издръжлив поликарбонат, за да издържат на износване и късане там, където възможността от въздействие е най-голяма. Нека оставим настрани самия материал на кейса. Mujjo използват кожа, която е обработена с вакса за допълнителна издръжливост, а цялостния вид на кожата оставя невероятно впечатление, както в очите на притежателя, така и в дланта на ръката, докосваща кейса. Производителите твърдят, че кожата се „износва с течение на времето като придобива красива патина и лак” и съдейски по подобни кейсове за iPhone, сме склонни да се съгласим.

Всички Mujjo leather кейсове за Galaxy S9 и S9 Plus може да видиш, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)

 

 

Pierre Cardin Galaxy S9 Leather кейс

Малко по-минималистичен дизайн, който разполага с отвори даващи достъп до бутоните на смартфона и като цяло позволява да усещаш „повече” самият телефон. Сам по себе си кейса изглежда много готин, с уникален дизайн и се предлага в три различни цвята.

Qialino leather wallet

Този калъф балансира между качество на кожата и цената. Изработен от естествена кожа и със сигурност предлага зашеметяващ дизайн, достоен за превъзходния Galaxy S9 или S9 Plus. Калъфа обхваща плътно смартфона и разполага с един слот за съхранение на кредитна/дебитна карта, като по този начин му придават вид на не толкова дебел кейс тип портфейл.

Burkley Burnished Tan Leather

Изработен от зърнеста турска кожа, този кейс обхваща смартфона в лека, но издръжлива поликарбонатна обвивка с микрофибър за интериора за най-добра защита. Излишно е да го казваме, тъй като кожата е естествена, но Burkley предупреждават, че цветът и патината може да се променят с времето и в следствие на употребата, но в това е красотата на кожените калъфи, а този се предлага в няколко елегантни цвята, включително и модели с вградено отделение за съхранение на кредитна/дебитна карта, ако имаш нужда от такъв.
преглеждана: 273 14 Май 2018 от: Маровски