Huawei Mate 30 Pro ще получи екран с голямо закръгление (снимка)

  • Huawei Mate 30 Pro ще получи екран с голямо закръгление (снимка)
Huawei Mate 30 Pro ще получи екран с голямо закръгление  (снимка)Huawei Mate 30 Pro ще получи екран с голямо закръгление (снимка)

Huawei Mate 30 Pro ще получи екран с голямо закръгление (снимка)

 
 
Втората половина на тази година ще бъде наводнена с извираща информация за флагманските    устройства на най-големите компании. Между другото, до средата на есента, Huawei планира да пусне флагманите на линията Mate. Известният блогър @UniverseIce сподели изображение на предния панел на Huawei Mate 30 Pro. Забележителни са заоблените (почти увити) ръбове на дисплея, освен това скосените почти перпендикулярно на стъклената повърхност. Такива кръгове по-рано предвиждаха и Samsung Galaxy Note 10, но корейците се отказаха от това  решение.
 
 
 
 
 
А според някои слухове, Huawei Mate 30 Pro може да получи солидна стъклена конструкция, без използването на метална или керамична рамка. Това е точния начин как Huawei вижда дизайна на смартфона на бъдещето, въпреки факта, че ще лиши устройството от някои хардуерни бутони и Sim tray. Такова закръгление на екрана, обаче, може да бъде свързано именно с това дизайнерско решение, но ще можем да разберем как този експеримент ще бъде доказан на практика през есента.
 
 
 преглеждана: 71 12 Юли 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД