Huawei: сгъваемият Mate X не е готов за пускане, той е в процес на финализиране

  • Huawei: сгъваемият Mate X не е готов за пускане, той е в процес на финализиране
Huawei: сгъваемият Mate X не е готов за пускане, той е в процес на финализиранеHuawei: сгъваемият Mate X не е готов за пускане, той е в процес на финализиране

Huawei: сгъваемият Mate X не е готов за пускане, той е в процес на финализиране

 

 

 

 

През февруари, на изложението MWC 2019, Huawei представи Mate X, който има голям, двоен дисплей. Вече навлязохме в месец август, а устройството все още не е готово за стартиране на продажбите. Самата компания Huawei говори за това на пресконференция по повод излизането на Mate 20X 5G. Представители на марката дадоха изявление пред журналисти относно пускането на концептуалната джаджа, че устройството все още е в процес на „оптимизиране и усъвършенстване“ и няма да бъде достъпно, докато не премине всички стъпки за контрол на качеството.

 

Аксесоари за Huawei P30 Pro

  

Какво точно трябва да се подобри, мениджърите не уточниха, но говорим за проблемите, свързани с форм-фактора и употребата в различни начини на използване. По време на по-нататъшния разговор Huawei подчерта няколко пъти, че качеството е приоритет при работата по този проект и нито една новост няма да бъде продадена, докато не бъде достигната зададената лента. Предишни доклади казват, че Mate X ще бъде наличен през септември.

 
преглеждана: 100 02 Авг 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД