iPhone XS Max или Galaxy Note 9 - кой от двата би избрал?

iPhone XS Max или Galaxy Note 9 - кой от двата би избрал?iPhone XS Max или Galaxy Note 9 - кой от двата би избрал?

iPhone XS Max или Galaxy Note 9 - кой от двата би избрал?

Големите флагмани на Apple и Samsung за 2018 година за вече тук. Линията Note на Samsung винаги е била представителна за това какво могат да правят най-големите и най-скъпи Android смартфони. И смартфоните Apple Plus са добре, малко по-добри от тези, които не са Plus. Изключение прави моделът от тази година, наречен Max.

Така, в ъгъла на Samsung имаме Galaxy Note 9, с Snapdragon 845, 8GB RAM, масивен 6,4-инчов AMOLED екран с разделителна способност 1440х2960 пиксела и любимата S Pen – ненадминат стилус за смартфони. Камерата разполага с 2х телеобектив и „нормална” бленда за режим Портрет и Автоматичен, има също така измервател на кръвно налягане, сензор за сърдечен ритъм, скенер за пръстови отпечатъци и скенер за ириса. Можеш да получиш Note 9 с 128 GB или 512 GB вградена памет.

От страната на Apple имаме 6,5-инчов, 1242х2688 екран с противоречив прорез на върха, без никакъв панел наоколо, много впечатляващия A12 Bionic чип на Apple с 4 GB RAM. iPhone XS Max има двойна камера на гърба – един нормален и един 2х телеобектив. Apple приключи със скенера за пръстови отпечатъци в Touch ID, новите iPhone устройства разполагат с технологията Face ID и ако искаш да получиш някои фантастични измервания свързани със здравето, то ще трябва да инвестираш в отделен Apple Watch.

Разбира се, Apple Watch Series 4 е страхотен. Можеш да избереш своя iPhone XS Max във вариант с 64 GB, 256 GB и 512 GB.

И така, двата телефона са сравними по отношение на цената. Ако трябва да се изперчиш със скъпоструващ смартфон точно сега, точно в този момент, който от тези телефони ще избереш?

Ако вече си избрал може да си харесаш аксесоар отнашият сайт :)

Калъфи за iPhone XS Max ще намериш,  като цъкнеш на сините букви в това изречение.

Калъфи за Galaxy Note 9 също би намерил, като цъкнеш на сините букви в това изречение.
преглеждана: 184 10 Окт 2018 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД