Кои цветове на Samsung Galaxy S10 харесваш най-много?

Кои цветове на Samsung Galaxy S10 харесваш най-много?Кои цветове на Samsung Galaxy S10 харесваш най-много?

Кои цветове на Samsung Galaxy S10 харесваш най-много?

Наличните за предварителна заявка в САЩ от миналата седмица, Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 и Galaxy S10 Plus се предлагат в различни цветове в опит да се угоди на всички (или поне на по-голямата част) от вкусове. Трите нови смартфона са в четири често срещани цветови варианта, а два допълнителни цвята са резервирани за най-скъпите Galaxy S10 варианта (с 512 GB и 1 TB място за съхранение, които струват съответно 1249 и 1599 долара).

Четирите цвята на Galaxy S10e, S10 и S10 Plus са Prism Black, Prism White, Prism Blue и розово фламинго, като всички те пасват идеално на стъклените гърбове на телефоните. Специалните два цвята за Galaxy S10 512 GB и Galaxy S10 1 TB са керамично бяло и керамично черно – както подсказват самите имена, моделите са направени с керамика, която покрива целият им гръб, за да осигури по-голяма устойчивост на надраскване и да повиши премиум усещането. Освен това керамичните варианти са с 23 грама по-тежки от моделите от стъкло, но всичко останало е едно и също.

Samsung се готви официално да пусне семейството Galaxy S10 на 8 март, въпреки че не всички модели ще са налични на тази дата. В САЩ клиентите, които са поръчали предварително S10 или S10 Plus преди 7 март ще получат безплатно талон за награда от 130 долара.

Ако в този момент използваш Самсунг смартфон и търсиш калъф за Galaxy Note 9, то ще намериш в нашият онлайн каталог, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)
преглеждана: 237 05 Мар 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД