Липсват ли ти „старите” Samsung пластмасови телефони със сменяеми батерии?

  • Липсват ли ти „старите” Samsung пластмасови телефони със сменяеми батерии?
Липсват ли ти „старите” Samsung пластмасови телефони със сменяеми батерии?Липсват ли ти „старите” Samsung пластмасови телефони със сменяеми батерии?

Липсват ли ти „старите” Samsung пластмасови телефони със сменяеми батерии?

Водещата главоблъсканица в днешно време е дали скъпото устройство трябва да изглежда и да се усеща като такова отвън, докато е супер мощно отвътре? В продължение на години, Samsung предлагаше хардуер и функции от най-висок клас в пластмасова обвивка, предоставяйкии на потребителите желани неща като сменяема батерия, инфрачервен порт и телефон, който би се приземил на плочките без да се счупи. Сега мобилните устройства на Samsung са блестящо бижу – чисти, студени на допир, „безшевни” и впечатляващи, но също така са и доста крехки.

Разбира се, феновете са с много контрастни мнения. Някои смятат, че изразходването на повече от 1200 лева за смартфон, би трябвало да ти даде зашеметяващ блясък равняващ се на хардуера в него. Други се придържат към старите времена, помнейки дните на Galaxy S5 с носталгия и сълзи в очите.

Може би си спомняш онзи момент, в който Samsung обърнаха нова страница и преминаха от пластмасови телефони към супер-премиум джаджи за 6 месеца. Инициативата бе наречена Project Zero и бе реализирана от Samsung в резултат на спада в числата. Хората искат телефон с високо качество, смятат от компанията. Това бе причината Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge да бъдат направени от метал, стъкло и дизайнът им да бъде като нещо идващо от бъдещето. Те премахнаха функции като сменяемият заден панел и слота за SD карта (последният направи завръщане с поколението S7), което разгневи много от упоритите фенове. Но, в крайна сметка, Samsung се придържа към новата си концепция за дизайн и изглежда се справя добре с това.

Ако в момента ползваш Самсунг телефон и търсиш калъфи за Galaxy S10 Plus, то ще намериш в онлайн каталога на нашите партньори Sim.bg , като цъкнеш на сините букви :)
преглеждана: 704 26 Мар 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД