Любимите ни аксесоари за смартфони от CES 2017

Любимите ни аксесоари за смартфони от CES 2017 Любимите ни аксесоари за смартфони от CES 2017

Любимите ни аксесоари за смартфони от CES 2017

Ежегодното технологическо събитие CES (Consumer Electronics Show), което се проведе в Лас Вегас, може да бъде най-известното по отношение на важни представяния на продукти и вълнения около най-новите джунджурий на едни от големите имена в тази област, но също така има и много други неща, които можеш да откриеш на шоуто. Едно от нещата, на които винаги сме се радвали е аксесоарите за телефони и за това избрахме пет от любимите ни нови продукти, които да разгледаме в тази статия.

Evutec Aer за iPhone

Тези готини кейсове идват от специалисти по материалите и на нас много ни допада техния зрял стил и гъвкавост. Кейсът Aer има мек полиуретанов корпус, гърбът е покрит с кевлар или истинско дърво, което придава уникален вид на всеки кейс. Кейсовете са изключително тънки, избегнали изцяло добавянето на обем и тежест на устройството, но осигуряват толкова защита, колкото други не толкова тънки и добре изглеждащи кейсове. В кейса е скрита метална пластина, която служи за закрепването към магнитна поставка, монтирана на таблото на автомобила например. Тези кейсове се предлагат за iPhone 7 и iPhone 7 Plus, но и за други модели смартфони.

Catalyst кейс за Apple Watch Series 2

Apple направиха правилното решение да направят водоустойчива втората серия на Apple Watch, но докато си ок да поплуваш с него, намокрянето му в солена вода или излагането на пясък, прах и какво ли още не, може да съсипе неговия красив финиш. Точно тогава идва мястото на кейса Catalyst. Той разполага с IP68 сертифицирана защита, която е подходяща за дълбочини до 30 метра, включително в морска вода. Освен това покрива цялостно тялото на устройството, осигурявайки военен клас защита. Часовникът запазва всичките си функции, като сензора за сърдечен ритъм и зареждане, така че Catalyst кейса може да стои постоянно или да го слагаш, само когато е необходимо. Кейса се предлага в два цвята, но за момента е само за 42 мм версия. За другата 38 мм версия се очаква да излезе преди края на март.

Olloclip Pivot

Стриймването на видеа в реално време става все по-популярно, но е нужен експертен контрол и добро сцепление, за да поддържаш телефона си в правилна позиция и ъгъл, докато заснемаш. Направиш ли нещо погрешно и можеш да пропуснеш уникален момент. Olloclip Pivot е селфи стик с универсално захващане на телефона, което осигурява много повече контрол над заснемането на видеа, снимки или селфита. Той е снабден с дръжка, поставка за телефони с размер до 5,5 инча, поставка за GoPro камера и приставка за добавяне на светкавица или микрофон към устройството. Може да се използва с новият комплект лещи за камерата на iPhone 7 Plus на Olloclip, които са съвместими с телефони с двойна камера и могат да се обръщат, за да се използват и за предната камера.

iFace First Class

Познати най-добре в Япония, iFace е марка, която се търси в САЩ и други страни, благодарение на елегантния си, добре обмислен дизайн и способността му да се закрепя на магнитни поставки за автомобил. Изработен от поликарбонат и полиуретан, кейсът First Class се усеща чудесно на допир и придава стабилен захват, благодарение на фините извивки в долната част на страните, така че да се побира по-добре в дланта ти. Отговаря на военен стандарт защита и има изрезка за въже. В корпуса на кейса е скрита метална плоча, която позволява закрепяне на телефона върху магнитна поставка. Кейсовете на iFace се предлагат в множество цветове и се произвеждат за iPhone, както и различни телефони Samsung Galaxy и LG. Харесахме завършения вид на тези кейсове, защото всеки цвят изглежда полиран до фин блясък.

Whoosh

Дай на телефона си любовта, която заслужава с Whoosh – почистващ спрей за екрана в комбинация с антибактериална микрофибърна кърпа, които ще направят смартфона ти да изглежда като нов. Препаратът е без никакъв мирис и не е токсичен, така че може да се използва за всеки екран. Полирай смартфона със специалната кърпа, която премахва мръсотията и микробите и се наслаждавай на блясъка на своето устройство. Whoosh представиха своята сладка нова серия от висококачествени микрофибърни кърпи, всяка от които с остроумни малки фрази или с емотикони, защото нашите телефони не винаги са най-чистите неща наоколо. Цената на комплекта не е особено висока и напълно си заслужава.
преглеждана: 292 31 Авг 2017 от: Благовест Динков