BlueLounge, Bose, Braven, Breffo, Bringrr, Bugatti, CalypsoCristal, Carl Zeiss, CASE SCENARIO, CaseCrown, Case-Mate, Cimo, Coca-Cola, Cocoon - Страница 2

  • BlueLounge, Bose, Braven, Breffo, Bringrr, Bugatti, CalypsoCristal, Carl Zeiss, CASE SCENARIO, CaseCrown, Case-Mate, Cimo, Coca-Cola, Cocoon - Страница 2
BlueLounge, Bose, Braven, Breffo, Bringrr, Bugatti, CalypsoCristal, Carl Zeiss, CASE SCENARIO, CaseCrown, Case-Mate, Cimo, Coca-Cola, Cocoon  - Страница 2BlueLounge, Bose, Braven, Breffo, Bringrr, Bugatti, CalypsoCristal, Carl Zeiss, CASE SCENARIO, CaseCrown, Case-Mate, Cimo, Coca-Cola, Cocoon - Страница 2

Аксесоари от BlueLounge, Bose, Braven, Breffo, Bringrr, Bugatti, CalypsoCristal, Carl Zeiss, CASE SCENARIO, CaseCrown, Case-Mate, Cimo, Coca-Cola, Cocoon

Bluelounge - Clever products to simplify your digital lifestyle

стойки и поставки

Всепризнато международно дизайнерско студио и иновативни продукти, създадени за потребителите, които търсят подходящи решения с неподходящ и иновативен дизайн. Идеите се раждат от изкуството, архитектурата, пътуването, модата, музиката. 

 

Bose Worldwide - Contacts

портативни спийкъри и тон колонки

Bose Corporation е американска компания базирана в Framingham, Масачузетс, която специализира в аудио оборудване. Основана е през 1964 година от Амар Бос. Компанията за момента има 8 подразделения и 126 търговски обекта.

 

BRAVEN | Portable Wireless Bluetooth Speakers

преносими тонколонки и спийкъри

Braven се е посветила да предоставя зашеметяващо аудио както за дома така и за мобилните устройства. Това е първата компания производител на преносими HD високоговорители, които може да се ползват и за батерия за мобилно устройство. Бравен е лидер в индустрията, която съчетава първокласен звук и несравним стил.

 

IP & Fakes | Breffo® - EU/International Store

поставки и стойки за кола, зарядно

Breffo създават LED дизайн. Направени по британски дизайн със стил и характеристики, които може да използвате при всякаква ситуация. Произведени са по най-високите стандарти и са предназначени за всекидневна употреба.

 

Bringrr

зарядни устройства за кола за телефон

Екипа на Bringrr Systems събира опитен мениджърски екип, които съчетава най-доброто от Силиконовата долина с Hi-Tech общността в Бостън. Основателите съчетават десетилетия опит в разработването и внедряването на иновативни продукти още от най-ранните тъч сркийн екрани на 4G безжичните мрежи. Базата от знания им е много дълбока, включваща опит във фирмуера и софтуера, производство на хардуер в зависимост от дизайна.

 

bugatti - THE EUROPEAN BRAND

bugatti калъфи за телефон

Bugatti произвеждат и калъфи за мобилни телефони и то ръчна изработка. Еквивалент за тях са качество и контрол, висококачествени материали, иновативни решения за максимален комфорт при използването на техните продукти.

 

Calypso Crystal

ръчно изработен калъф от естествена кожа

CalypsoCrystal със седалище в Любляна, Словения, е идеалното място за проектиране и създаване на специалните продукти CalypsoCase и CalypsoDock. Те създават красиви аксесоари за мобилни устройства - аксесоари, които са приятни, красиви за очите, изключително функционални и добре изградени. Не правят компромиси. Подбират и използват само най-добрите възможни материали за да комбинират функционалност и дизайн. Всичко се изработва на ръка, нямат подразделения в други държави, а само от опитни майстори в местното производство. Казвам опитни, защото за тях професията е занаят - както от отливането на стъклото, така до ръчно изрязаната естествена кожа и зашиването и на ръка.

 

Welcome to Carl Zeiss, United Kingdom

калъфи за телефон

Основана през 1846 година в Йена, компанията е със седалище в Оберкохен, Германия. Произвеждат очила, лещи, камери за кино, обективи и бинокли, както и решения за биомедицината. Имат седалище в над 40 страни и около 40 производствени обекта. Произвеждат аксесоари и за мобилни устройства.

 

CASE SCENARIO

калъфи

Базирани в Монако, създават калъфи за мобилни телефони с дизайн, функционалност и стил неподражим от друга марка. екип състоящ се от талантливи и креативни млади хора от цял свят. Един калъф на фирмата е съчетание от три елемента: защита, вътрешно изразяване и емоция и съвместна работа в екип.

 

CaseCrown - Products Inspired by Good

калъфи

Компания, която произвежда висококачествени калъфи за потребителкса електроника. 

 

Premium Smartphone Cases, Tablet Cases, and Accessories | Case-Mate UK

калъфи за iphone

Винаги гледат в бъдещето. Независимо дали става въпрос за късно проектиране или за сътрудничество с най-големите артисти, те постоянно правят нововъведения. Оригиналния им дизайн и функции на калъфите, които смело предпазват телефоните и таблетите са вдъхновени от най-новата мода, включително и тенденциите във всеки един момент. 

 

Cimo Technologies

калъфи

 

Начало » Coca-Cola България

калъфи с логото на кока кола

 

Cocoon - Cocoon

калъфи, чанти, раници

 

Отидете на първа страница ТУК >>> Страница 1
преглеждана: 1028 15 Май 2013 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД