Мощна външна батерия - TeckNet iEP3015 Power Bank 30150mAh

Мощна външна батерия - TeckNet iEP3015 Power Bank 30150mAhМощна външна батерия - TeckNet iEP3015 Power Bank 30150mAh

Ревю на една от най-мощните външни батерии на пазара - TeckNet iEP3015 Power Bank 30150mAh

TeckNet Power Bank 30,150mAh е една от най-добрите външни батерии за зареждане в света и то с реален капацитет. Ако си се наситил на външни батерии, които са представяни за „преносими”, може би ще искаш да погледнеш TeckNet iEP3015, която представлява 30150mAh външна батерия с 3 USB порта. Цената на тази батерия е малко висока за батерия с такъв капацитет, но предполагаме, че причината е в дизайна и BLUETEK™ технологията за разпознаване на устройствата включени към нея.

Самата външна батерия TeckNet Power Bank 30,150mAh може да видиш, като кликнеш на името на продукта в началото на това изречение.

Размерът е това, което наистина ни впечатли в TeckNet Power Bank за батерия с капацитет от 30,150mAh и я прави една от най-добрите външни батерии за 2018 година с този размер - 20 х 8 х 2 см. Ширината е това, което наистина впечатлява – с 80мм и незначително по-дебел от USB-A порт – наистина няма как да се произведе по-тънка без USB-A порта да отпадне изцяло, така че това е максимума, който може да се получи.

Външната батерия също така включва MicroUSB порт, с който се зарежда самата батерия. В комплекта е включен MicroUSB кабел, а зареждането е препоръчително да е с 2А зарядно за електрическата мрежа. За зареждане на Android с microUSB порт същия кабел ще пасне идеално, а за iPhone ще трябва да закупиш отделен Lightning кабел.

Зареждането става бързо. С изходяща мощност от 2А на всеки от трите USB порта, можеш да заредиш до три таблета или смартфона по едно и също време, а за зареждане на самата батерията е необходимо едно денонощие. Капацитетът от 30,150mAh очевидно ще бъде напълно достатъчен за едноседмично къмпингуване. Достатъчен е за някоко пълни зареждания на iPad, iPhone или Android устройство, което означава, че ще свърши перфектната работа за многодневно отсъствие от офиса или дома.

Тази батерия е за хора, които искат да разчитат на истинска външна батерия и достатъчно заряд за мобилните си устройства Допълнителен плюс е, че освен тънкия дизайн, TeckNet Power Bank 30,150mAh изглежда доста привлекателно. Черна матирана пластмаса, която е широко разпространена при повечето външни батерии. Освен USB-A и microUSB портовете има един бутон за включване, за да започне зареждането на устройството ти. Виждаш нивото на заряд, благодарение на шест дискретни LED светодиоди, светещи в синьо.

TeckNet създаде една от най-атрактивните външни батерии, които сме виждали. TeckNet iEP3015 е една от малкото батерии, които няма да имаш нищо против да носиш с теб навсякъде. Единственият минус е цената, която е доста висока за батерия с такъв капацитет (30150mAh), така че ще трябва да решиш дали си готов да платиш повече за компактен и стилен дизайн с наистина голям капацитет.

(Лично тествана от екипа на Маровски)
преглеждана: 559 23 Яну 2018 от: Маровски