Най-добрите калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S8 и S8 Plus/част 2

  • Най-добрите калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S8 и S8 Plus/част 2
Най-добрите калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S8 и S8 Plus/част 2Най-добрите калъфи и кейсове за Samsung Galaxy S8 и S8 Plus/част 2

Представяме едни от най-подходящите калъфи за Samsung Galaxy S8 и S8 Plus

Ако вече си поръчал или планираш да си купиш Samsung Galaxy S8 или S8 Plus, бихме искали да те поздравим за отличния избор. Флагманът на Samsung за 2017 изглежда сякаш от друг свят, но досега опитът ни е научил, че великолепието на един нов смартфон може да бъде разрушено незабавно от едно падане на земята.

Освен това цената на Galaxy S8 и S8 Plus е достатъчно висока, за да накара всеки потенциален собственик да се сдобие със защита за своята инвестиция. Смятаме, че е ужасно да прикриваш невероятните контури на добре изглеждащия смартфон, но е по-добре да го защитиш по най-добрия начин, вместо да видиш счупен екран или надраскване по задния панел. И така предлагаме най-практичните решениея за кейсове, разбира се.

Ако не ти се чете надолу в следните линкове може да разгледаш всички продукти за тези два невероятни смартфона:

калъфи за Galaxy S8

- кейсове за Galaxy S8 Plus

Това, което имаме за теб днес са най-добрите кейсове за двата флагмана на Samsung. Тъй като всички имаме индивидуални нужди, определението за „най-добро” е много субективно, така че сме се постарали да включим широка гама от качествени кейсове, които обслужват различни цели. Това не е окончателен списък, все пак тепърва предстои да се появяват нови продукти за моделите.

 

Galaxy S8 LED Wallet Cover

Започваме с единствения калъф на Samsung, който си струва да споменем. Този кейс дава ниво на полезност, което трудно ще откриеш другаде. Специално светодиодно осветление осигурява цялата важна информация и позволява да контролираш телефона си, без да се налага да отваряш капака на калъфа. Има 54 специални икони, от които да избираш и можеш да изключиш алармаta или да проведеш разговор с едно натискане.

 

Spigen Neo Hybrid

Spigen не се нуждае от представяне. Калифорнийската компания произвежда качествени аксесоари повече от 13 години, а кейсовете, които е подготвила за S8 и S8 Plus са просто изключителни. Най-любимият ни е Spigen Neo Hybrid, тъй като предлага голямо ниво на защита и същевременно поддържа вида красив и тънък. Моделът е изключителен, а цялостната структура на кейса изглежда доста здрава с нейното TPU тяло и поликарбонатов бъмпер

 

Otterbox Strada Series Folio Case

Otterbox отдавна се е утвърдила сред водещите производители на удароустойчиви калъфи за смартфони. Компанията, базирана в Колорадо, е известна със своите здрави (и обемисти) продукти, винаги се гордее, че подлага своите кейсове на повече от 24 теста и 238 часа тестване. Серията Strada Folio Case е един от фаворитите от цялата Otterbox серия за Galaxy S8, тъй като съчетава висока защита и гладък кожен дизайн. Също така дизайна тип портфейл помага да защитиш големият екран на Galaxy S8 с капака на калъфа, който разполага и с отделения за карти.

 

Speck Presidio Clear

Speck разполагат с голям брой кейсове за Galaxy S8 и S8 Plus, но ние сме фенове на Speck Presidio Clear (има и блестяща версия за дамите). Представлява тънък и прозрачен кейс, който изглежда страхотно, но това, което го прави желан е издържливостта на изпускане от около 2 метра и половина! Поне така твърдят от Speck. Също така разполага с безжична екранна защита, устойчивост на UV и устойчиво на надраскване покритие.

 

LifeProof FRE за Galaxy S8 Plus

Кейсовете на LifeProof могат да бъдат обобщени в три думи – безкомпромисни, изтънчени, скъпи. Разбира се е естествено компанията да предложи FRE калъфи за двата нови Galaxy смартфона, които са също толкова добри, колкото всеки друг вариант от серията. Кейсовете FRE правят твоя Galaxy S8 да съответства на стандартите на армията, благодарение на сертификат 810G-516.6. Това го прави устойчив на удари и му осигурява допълнителна защита срещу вода. От LifeProof дори твърдят, че калъфа предпазва телефона от прах, мръсотия, сняг и лед.

 

CaseMate Naked Tough

Многоцветните кейсове обикновено не са предпочитани от всеки, но модела Iridescent от CaseMate всъщност изглежда доста добре. Освен външния вид, кейса Naked Tough е проектиран и сертифициран да отговаря на стандарт MIL-STD-810G, като същевременно разполага с тънък силует.

 

Spigen AirSkin

Ето още един страхотен кейс от Spigen. Ако си добър в предпазването на смартфона и искаш да запазиш своя Galaxy S8 за по-дълго време Spigen AirSkin е добър избор. Този кейс е невероятно тънък, с дебелина само 0,36 мм, а освен това не задържа пръстови отпечатъци. В комбинация с доста прилична цена AirSkin ще стане любимец на феновете.

 

i-Blades Smartcase

Кейсовете i-Blades са прекрасни. Това е кейс, който е с тънък профил, но също така е сертифициран по стандарт MIL-STD-810G. Най-важната характеристика на i-Blades e, че кейса идва с това, което компанията нарича „Smartblade”. Това представлява модул, който може да включиш или изключиш, когато имаш нужда от допълнителна батерия. Като капацитет не е кой знае колко голяма – 1800 mAh, а фактът, че притежава допълнителни 64GB памет плюс microSD слот за допълнителна памет, е това, което го прави така привлекателен. Освен това има и 4 в 1 сензор за качеството на въздуха.

 

VRS Design Genuine Leather Dairy

Ако искаш да вземеш калъф, който е толкова стилен, колкото и новият Galaxy S8, можеш да го направиш с кожения калъф изработен от естествена кожа от VRS Design. Освен шикозния дизайн тип портфейл, получаваш три отделения за карти и джоб за банкноти. Това е аксесоар, който е мек, елегантен и има изчистен външен вид, а в същото време е и практичен.




преглеждана: 2296 11 Май 2017
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД