Най-добрите кейсове с поставка за Samsung Galaxy Note 8

Най-добрите кейсове с поставка за Samsung Galaxy Note 8Най-добрите кейсове с поставка за Samsung Galaxy Note 8

Най-добрите калъфи с поставка за Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 e един от най-добрите смартфони, когато говорим за гледане на видеа и друга медия в движение, благодарение на големия и ярък 6,3 инчов дисплей. Това означава, че купуването на кейс с вградена поставка за Galaxy Note 8 със сигурност е добра идея, тъй като ще позволи да гледаш любимите видеоклипове, филми, ТВ предавания и т.н. със свободни ръце.

Ще откриеш различни видове предпазни кейсове снабдени с поставки за Galaxy Note 8. Ако обмисляш покупката точно на такъв тип кейс за твоя смартфон, може би списъка по-долу ще помогне да избереш правилния за теб.

Samsung Galaxy Note 8 S-View Flip Cover

Въпреки че основната характеристика на S-View Flip Cover за Note 8 е да подчертае дизайна му и набляга на полупрозрачната лицева част (която позволява да взаимодействаш с някои от функциите на телефона, включително и повиквания, когато капака е затворен), аксесоарът също така разполага с поставка, позволяваща безпроблемно медийно потребление. Кейса е изработен с високо качество от Samsung и приляга много добре по извивките на Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 Rugged Protective Cover

Още един кейс изработен и предлаган от Samsung – този път е по-здрав. От Samsung твърдят, че кейса е тестван по военен стандарт U.S MIL-STD_810G METHOD 516.6 и може да устои и абсорбира голяма част от ударите, които може да се получат при изпускане на Galaxy Note 8. Поставката на кейса е интегрирана в задната част, така че тя ще се забелязва само, ако трябва да я използваш.

Spigen Tough Armor кейс

Spigen са добре известни с това, че произвеждат надежни кейсове за много от водещите флагмани, а Tough Armor кейса за Galaxy Note 8 не прави изключение. Кейсът включва малка, но здраво подсилена поставка и се характеризира с устойчивост на изпускане от височина до 110 см. Кейсът Spigen Tough Armor се предлага в пет цветови варианта: black, maple gold, deep sea blue, gunmetal и orchid gray.

VERUS Design Daily Diary Wallet кейс

Ако харесваш калъфи тип портфейл, VRS Design Daily Diary може би е точно това, от което имаш нужда за своя Galaxy Note 8, особено като се има предвид факта, че не е прекалено скъп. Изработен от качествена кожа с полиуретаново покритие, този калъф разполага с магнитно закопчаване, отделение за съхранение на банкноти и други три отделения за съхранение на банкови карти. Разбира се може да се преобразува на поставка. Калъфа се предлага с два цвята: черен и кафяв.

Zizo Bolt Series кейс

Ултра здрав (и обемист) Zizo Bolt Series може да гарантира, че твоя Samsung Galaxy Note 8 ще оцелее на изпускане от височина до 3,6 метра. Това го прави най-здравият кейс от тук изброените. Освен това той е и най-евтин от всички кейсове в този списък. В допълнение към стабилната стойка, кейсът е снабден и с безплатен протектор с извити ръбове и клип за закрепяне към колан. Кейса е достъпен в много различни цветни комбинации, така че можеш да се развихриш.
преглеждана: 504 19 Яну 2018 от: Маровски