Най-добрите кожени калъфи за Apple iPhone X

Най-добрите кожени калъфи за Apple iPhone XНай-добрите кожени калъфи за Apple iPhone X

Най-добрите кожени калъфи за Apple iPhone X

iPhone X – най-скъпият и модерен телефон на Apple до момента, стартира съвсем скоро, на 3-ти ноември. Независимо дали вече си направил предварителна поръчка за iPhone X или планираш да направиш покупка скоро, може би ще искаш да помислиш и за закупуването на предпазен калъф за своя нов Apple телефон. Ако искаш кейс, който няма да отнеме прекалено много от елегантността на iPhone X, трябва да помислиш за закупуване на кожен калъф. Някои от най-добрите кожени калъфи за iPhone X, с които можеш да се сдобиеш съвсем бързо, са изброени по-долу, за това те приканваме да ги разгледаш.

Apple iPhone X Leather кейс

Обикновен, елегантен и проектиран от Apple, този кейс за iPhone X е изработен от специално обработена европейска кожа и ще пасне перфектно на новият ти смартфон. От вътрешната страна на кейса има микрофибърна облицовка за повишаване нивото на защита. Кейсът е съвместим с безжичното зареждане, което означава, че не  е нужно да го сваляш, когато зареждаш безжично своя iPhone X. Apple продават кейса в не по-малко от девет цветови варианта, за да отговорят на всякакви вкусове.

Apple iPhone X Leather Folio

Ето още един от кейсовете на Apple, който е направен от специална "обгоряла" кожа. Този е по-скъп от предишния модел, тъй като е с флип дизайн и разполага с няколко вътрешни джоба за съхранение на пари и банкови карти. Твоят iPhone X ще се „събуди” при отваряне на капачето и ще „заспи” когато го затвориш. Безжичното зареждане на телефона и с този калъф става безпроблемно. Leather Folio калъфа се предлага в четири хубави цветови варианта.

Nomad Rugged Leather кейс

Секунда, удароустойчив калъф изработен от кожа? Това трябва да е някаква грешка? Е, не е грешка, а истина. Удароустойчивия кейс на Nomad за iPhone X се състои от естествена кожа в комбинация с поликарбонатна рамка и силиконов бъмпер, които защитават телефона постоянно. Освен, че кейса изглежда добре, той предлага и защита от изпускане до 3 метра височина. Също така е съвместим с безжично зареждане. Единственият недостатък, ако може да се нарече такъв, на този кейс е, че се предлага само в един цвят – rustic brown.

Shieldon iPhone X Wallet кейс

Този кейс е с най-ниска цена, спрямо останалите посочени в статията. И все пак предлага много неща, включително естествена кожа, магнитно закопчаване, мека термополиуретанова рамка за предпазване на iPhone X и множество отделения за съхранение на банкноти и карти. Нещо повече, калъфът може да се използва като поставка за гледане със свободни ръце. За съжаление от Shieldon не споменават дали кейса е съвместим с безжично зареждане.

Vaja Slim Grip iPhone X кейс

Този Vaja кейс обгръща твоя iPhone X в тънка поликарбонатна рамка в съчетание с превъзходна аржентинска кожа и добавя само 26 грама към теглото на устройството. Кейсът разполага с отделения за карти на гърба си и изглежда доста стабилен. За щастие възможността за безжично зареждане е налице. Калъфът Vaja Slim Grip за iPhone X може да се закупи в някои интересни цветови варианта, като “floater black” или “bridge sedle tan”.

Други аксесоари и кожени калъфи за iPhone X можеш да разгледаш в нашият онлайн каталог.
преглеждана: 559 13 Ное 2017 от: Маровски