Най-добрите Qi безжични зарядни за iPhone XS Max

Най-добрите Qi безжични зарядни за iPhone XS MaxНай-добрите Qi безжични зарядни за iPhone XS Max

Най-добрите Qi безжични зарядни за iPhone XS Max

Падът за безжично зареждане Apple AirPower може да изглежда елегантно и да допълва всички с характерното лого отгоре, но за съжаление няма да бъде скоро по магазините, ако изобщо бъде пуснат. Какво трябва да направят тези от вас, които не обичат излишните кабели, когато зареждат новия си iPhone XS или XS Max? В края на краищата, защо имат скъпоструващи стъклени гърбове, които пропускат електрони с лекота, ако не използват новата опция за безжично зареждане, която Apple най-накрая добави в портфолиото на своите смартфони?

Въпреки това, вече съществуват марки като Belkin и Logitech, които имат изключителни безжични зарядни устройства, разработени в директно сътрудничество с Apple. Използвайки най-широко разпространения стандарт Qi, съвместимите с iPhone XS и XS Max падове за безжично зареждане, извеждат необходимата мощност от 7,5W, която може да премине и през най-често срещаните кейсове.

Избрахме някои от най-добрите нови безжични зарядни одобрени за iPhone XS и XS Max, които предлагат противоплъзгаща се повърхност и различни защити. Повечето от тях са с по-висока цена, но си заслужават.

Belkin Boost Up Special Edition Wireless Charging Pad

Apple има нов шампион в безжичното зареждане на най-свежите iPhone XS и XS Max и той е „специално издание” на Belkin BoostUp. Поставката е изработена с основа от неръждаема стомана с блестящ хромиран цвят и матова повърхност, която захваща iPhone в мека силиконова прегръдка. Зарежда през кейсове с дебелина до 3 мм и осигурява необходимия 7,5W изход за най-новите iPhone XS Max от Apple.

 

Mophie charge stream desk stand

Най-новият участник в битката за безжични захранвания от Mophie застрелва две птици с един куршум. Той позволява да зареждаш своя iPhone XS или XS Мax безжично, като в същото време го държи в удобна позиция, за да продължиш да го използваш, когато поискаш. Стриймвай филми, сърфирай в интернет, проверявай съобщения, всичко с една ръка, докато iPhone-a стои на бюрото и същевременно с това получава своя 7,5W заряд. Падът за безжично зареждане и поставка от Mophie, може да зареди телефона през всеки обикновен кейс без проблеми. Би било добре ако не се предлагаше с толкова висока цена, но това е цената, която трябва да платиш ако искаш да има етикет за съвместимост с iPhone XS Max.

 

Всички падове за безжично зареждане за iPhone XS Max, които предлагаме в нашият онлайн магазин може да видиш, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)

 

Logitech POWERED FOR iPHONE

Друго допълнение от колекцията падове за безжично зареждане е новата поставка на Logitech от серията “POWERED FOR iPHONE”. Тя е ексклузивна за магазина на Apple, също като специалното издание на Belkin и струва доста скъпо. Завърти своя iPhone XS Max във вертикална или хоризонтална позиция, за да гледаш филми с лекота, докато телефона се зарежда в същото време, това получаваш с поставката за безжично зареждане от Logitech. Тъй като поставката е във формата на U, можеш просто да поставиш iPhone XS или XS Max и да си сигурен, че бобините ще бъдат на линия за по-бързо зареждане.

 

Seneo 2 In 1 Wireless Charger

Умори ли се от скъпи безжични зарядни падове? Може би не си видял Seneo 2 In 1, който няма да ти струва толкова скъпо и може да зареди iPhone XS или XS Max, както и Apple Watch едновременно. Оборудван с три безжично зареждащи бобини, което прави лесно поставянето на iPhone-а отгоре, поставяш и забравяш, вместо да го движиш наоколо, докато уцелиш точното разположение, за да започне зареждането.

Apple Watch получава подвижна стойка, а безжичното зарядно устройство Seneo позволява магнитният кабел да премине през слот в долния край, за да бъдат подредени кабелите. Твоят iPhone може да се зарежда в легнала позиция или изправен, за допълнително удобство.
преглеждана: 463 11 Окт 2018 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД