Най-добрите USB-C флаш памети за смартфони и таблети с Андроид

  • Най-добрите USB-C флаш памети за смартфони и таблети с Андроид
Най-добрите USB-C флаш памети за смартфони и таблети с АндроидНай-добрите USB-C флаш памети за смартфони и таблети с Андроид

Най-добрите USB-C флаш памети за смартфони и таблети с Андроид

USB флаш паметите са страхотни, надяваме се, че ще се съгласиш с това. Те са евтини, малки, леки и много полезни за преместване на файлове между компютри. USB-C флаш памети, които ще разгледаме сега са още по-страхотни. Те имат стандартен и USB-C порт, което им позволява да работят не само с компютри, но и с най-новите Android смартфони и таблети.

Как се случва магията? Е, благодарение на USB On-The-Go – спецификация на USB стандарта, която позволява на мобилното устройство да има USB периферни устройства, свързани с него. Най-новите смартфони и таблети с Android са USB OTG-friendly и биха разпознали USB флаш устройство, когато то е свързано с тях. Това е много удобно за трансфериране на информация между устройствата или за използване на същата колекция от файлове на компютъра и телефона/таблета. Тък като в момента USB Type-C конектора е предпочитан за най-новите таблети и смартфони, на пазара има голям избор от USB Type-C флаш памети.

Всички USB-C флаш памети и всеки четец за microSD памет карти, които се предлагат в онлайн магазин Маровски може да видиш, като цъкнеш на линка в това изречение :)

Ето и нашата селекция:

Samsung Duo Plus

Тази стилна USB флашка от Samsung се предлага в четири варианта – с капацитет от 32GB до 256GB и предлага скорост на трансфер до 300MB/s, която е най-бързата в този списък. Ако често се налага да прехвърляш големи по размер файлове от телефона, тази флаш памет ще направи живота ти много по-лесен.

 

Kingston Digital Data Traveler Micro Duo

Тази миниатюрна флаш памет е достатъчно голяма, за да побере и двата USB конектора, но все пак може да побере до 128GB данни и да ги прехвърли със скорост до 100MB/s.

 

SanDisk Ultra Dual Drive

SanDisk USB OTG флашката има елегантен дизайн, който покрива и двата конектора, когато не се използват, предотвратявайки случайно огъване, което може да възникне по време на носене. Предлага се в пет конфигурации за съхранение, а скоростите на пренос достигат до 150MB/s.

 

Sony USB Flash Drive

Устройството за USB OTG на Sony се предлага в три варианта за съхранение, но максималното, което получаваш е 64GB и то на цена, за която можеш да получиш 128GB или повече, от друг модел. Скоростта за трансфер не е лоша – максимум 130MB/s.

 

PNY Duo Link

Тази USB-C флаш памет има дизайн, който скрива USB конекторите, когато не се използват, като ти спестява постоянното неприятно търсене на капаче. Трансфера на файлове става при средна скорост от 130MB/s, което е доста добра скорост, като се има предвид достъпната цена.

 

Transcend JetFlash 890S

Компактната флашка от Transcend в момента се предлага само с 64GB налично място за съхранение, а скоростта на трансфер не е много впечатляваща, като достига максимум 90MB/s.
преглеждана: 186 04 Яну 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД