Нови подробности за iPhone XI (iPhone 11): старо зареждане, нов цвят

  • Нови подробности за iPhone XI (iPhone 11): старо зареждане, нов цвят
Нови подробности за iPhone XI (iPhone 11): старо зареждане, нов цвятНови подробности за iPhone XI (iPhone 11): старо зареждане, нов цвят

Нови подробности за iPhone XI (iPhone 11): старо зареждане, нов цвят

 
 
Остава около месец до представянето на Apple, където ще бъде показано ново поколение iPhone. Очаква се основната характеристика на смартфоните да бъде: двойна камера за наследника на iPhone XR и тройна камера за iPhone XI и iPhone XI Max, докато дизайнът ще бъде запазен същия като при предшествениците. В мрежата се появи нова порция информация, която се твърди, че е получена от неназован служител на Foxconn. Според тези данни новите артикули ще се предлагат в черен, бял, златист и тъмно зелен цвят (матова текстура), докато компанията реши да изостави логото на iPhone на задния панел. Опциите за конфигурация ще останат същите: 64/256/512 GB.
 
 
Но зарядното ще остане същото: 5V / 1A, а капацитетът на батерията ще се увеличи на 3969 mAh във версията Max в сравнение с 3174 mAh в iPhone XS Max. За съжаление все още няма ясни доказателства за тази информация. Представянето на новия iPhone ще се проведе в средата на септември.
 
 
 
 
 
Междувременно визуализацията има всички шансове да получи своето потвърждение. Наличието на Apple Pencil би направило новото именуване още по-обяснимо (стилусът първо идва в iPad Pro и чак след това преминава към други серии). Спецификата на работата на компанията в Купертино е такава, че никакви подробности няма да бъдат официално потвърдени до обявяването, което ще се проведе през септември, и следователно остава само да изчакаме.
 преглеждана: 181 20 Авг 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД