Новите детайли около Samsung Galaxy S10 Plus разкриват прекалено високи цени

  • Новите детайли около Samsung Galaxy S10 Plus разкриват прекалено високи цени
Новите детайли около Samsung Galaxy S10 Plus разкриват прекалено високи цениНовите детайли около Samsung Galaxy S10 Plus разкриват прекалено високи цени

Новите детайли около Samsung Galaxy S10 Plus разкриват прекалено високи цени

Часове след представянето на новите Samsung флагмани научихме тревожна информация. Изглежда, че моделът на Galaxy S10 ще струва по-скъпо, отколкото си представяхме и ако не си готов да продадеш бъбреците си :), поне ще трябва да спестиш доста пари, за да си го осигуриш.

Разбира се, повечето нови флагмани струват около 1000 долара, но надхвърлянето на тази сума става залог, който повечето компании не могат да спечелят. Може би Apple правят изключение, тъй като някои iPhone модели струват повече от 1000 долара, но смартфоните с Android, дори водещи модели, се продават трудно, ако са с такава висока цена поради голямата конкуренция.

Всички знаехме, че Galaxy S10 Plus ще бъде най-скъпият смартфон на Samsung до момента, но дори и Galaxy S10 Plus ще се предлагат в няколко варианта, които ще бъдат с различни цени. Най-скъпият модел и вероятно най-скъпият флагман, който Samsung някога са пускали на пазара, ще струва не по-малко от 1500 долара.

Ако в момента използваш Самсунг телефон и търсиш калъф за Galaxy Note 9, то ще намериш в нашият онлайн каталог, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)

Според последната изтекла информация от Evan Blass, тази цена ще бъде факт за клиентите, които изберат керамична версия в черно или бяло с 12GB RAM и 1TB вътрешна памет. Информацията показва цените в Китай, които обикновено са по-ниски от останалия свят, така че Galaxy S10 Plus може да се окаже малко по-скъп от 1500 долара.
преглеждана: 142 20 Фев 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД