Ревю на Moshi iGlaze Napa за iPhone 6S Plus

Ревю на Moshi iGlaze Napa за iPhone 6S PlusРевю на Moshi iGlaze Napa за iPhone 6S Plus

Ревю на Moshi iGlaze Napa за iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus е един страхотен телефон, но ако искате нещо повече от базовото съхранение, е нужно да се погрижите за неговата защита. Тъй като използваме телефона всеки ден, в продължение на часове и то не само за вършене на някаква работа, ние ви представяме Moshi iGlaze Napa. Той не само защитава iPhone 6S Plus в случай, че го изпуснете, но всъщност допринася към естетиката на телефона, вместо просто да го прикрива.

Първо, нека да покажеш това, за което говорим. Калъфът iGlaze Napa е „Vegan Leather” кейс на Moshi. Това означава, че гърбът му изглежда като кожен, но е направен от изкуствена кожа. Moshi избират да не ползват животински продукти за тяхната кожа, така че получавате калъф с грижа към  животните, но все пак той изглежда невероятно и се усеща фантастично. Задната част Vegan Leather се свързва с абсорбираща удари обвивка и нечуплива TPU обвивка.

Като цяло, безопасността в почти всички случаи е гарантирана с този калъф. Ако смартфона не е паднал от прозореца и не се е приземил няколко етажа по-късно, трябва да бъдете спокойни. Кейса има повдигнати ръбове, които покриват екрана в случай, че изпуснете телефона с екрана надолу. Това също е една наистина хубава черта, особено ако сте един от тези, които предпочитат да държат телефона си с екран надолу, така че случайни хора да не виждат вашите известия, когато те изскочат. За пълна защита ви препоръчваме и нещо като iVisor Glass или Phantom Glass. Тези протектори за екрана от закалено стъкло ще работят заедно с iGlaze Napa, за да дадат една безпроблемна защита.

Дали iGlaze Napa би увеличил обема на телефона? По скоро не.

Очевидно е, че ще бъде голям компромис когато сложите калъф на този голям телефон, но след като сте се отказали от използването на телефон с една ръка, не го мислете толкова много. Единственото нещо, което наистина не харесваме в него е острите изрези за портовете в долната част на телефона. Това е тежък телефон и когато го държим с една ръка, калъфа причинява дискомфорт на поддържащия го пръст. Това не е чак толкова лошо, че да не препоръчаме кейса, но определено може да се изчисти от Moshi.

В заключение. Дали това е перфектния калъф? Не, но съществува ли идеален калъф наистина? Всичко е въпрос на вкус. Този кейс би бил чудесен избор, ако предпочитате усещането на кожа. Това е една доста добра алтернатива спрямо кожения калъф на Apple, който не предоставя по-голяма защита от удари, освен това е Vegan кожа, а за хората, които ги е грижа това е доста положителна характеристика. Общо взето това е дяволски добър кейс и определено ви го препоръчваме.

Източник




преглеждана: 612 19 Ное 2015
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД