Samsung Galaxy M20 се отличава с изключително голяма 5000 mAh батерия и не толкова здрава конструкция

  • Samsung Galaxy M20 се отличава с изключително голяма 5000 mAh батерия и не толкова здрава конструкция
Samsung Galaxy M20 се отличава с изключително голяма 5000 mAh батерия и не толкова здрава конструкцияSamsung Galaxy M20 се отличава с изключително голяма 5000 mAh батерия и не толкова здрава конструкция

Samsung Galaxy M20 се отличава с изключително голяма 5000 mAh батерия и не толкова здрава конструкция

Измина една горчива година за Samsung, които успяха да запазят удобното си господство над глобалния пазар на смартфони, но отчетоха спад в броя на поръчките, тъй като компании като Huawei и Xiaomi продължават да се противопоставят на тенденциите в индустрията със стабилен ръст на обема.

Кристално ясно е, че сегментът от средния диапазон е най-големият проблем на Samsung, така че с новото си ребрандирано портфолио, според информацията, която излиза в мрежата, те искат да променят нещата през следващата година.

Няколко устройства от серията Galaxy M изглежда са точно зад ъгъла и въпреки, че те очевидно няма да се впишат в съвременните тенденции от високия клас, като разпознаване на пръстови отпечатъци, квадратни камери или Infinity-O дизайн, те все пак ще бъдат способни да предложат достойни характеристики за предполагаемо ниските си цени. Говорим за двойна задна камера и според последния доклад на AllAboutSamsung в Германия, масивна 5000 mAh батерия за Samsung Galaxy M20.

Няколко компании, включително Asus, Motorola и Xiaomi, вече са преминали бариерата от 5000 mAh за няколко не-флагмански мобилни телефона с Android, но Samsung все още не са успели да се включат в състезанието с тази специална спецификация. Разбира се, Galaxy Note 9 може да запази светлините за продължителен период от време с едно зареждане, независимо от това, че разполага с батерия с капацитет „само” 4000 mAh. Енерго-ефективният процесор и фино настроеният софтуер понякога са също толкова важни, колкото и гигантска клетка за реална издръжливост, така че Galaxy M20 ще може или няма да може да затъмни Note 9 по отношение издръжливост на батерията предстои да научим.

Ако към този момент търсиш калъф за Galaxy Note 9, то може да намериш в онлайн каталога на Маровски, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)

Така или иначе Samsung скоро ще се опита да подобри своята продуктова линия от средния клас в по-различна област. Ако доклада се окаже точен, Galaxy M20 също ще включва 8MP селфи камера, двойна 13 + 5MP задна камера и ще бъде с размери 156,4 х 74,5 х 8,8 мм. Размерът на екрана към момента не е уточнен, но М20 трябва да се позиционира някъде между 6-инчовият Galaxy A6 и 6,4-инчовият Galaxy A8s с малко по-дебел профил от първия и по-къс и тесен корпус в сравнение с последния модел.
преглеждана: 318 08 Яну 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД