Samsung Galaxy S10 може да се предлага в шест различни цвята, включително зелен

  • Samsung Galaxy S10 може да се предлага в шест различни цвята, включително зелен
Samsung Galaxy S10 може да се предлага в шест различни цвята, включително зеленSamsung Galaxy S10 може да се предлага в шест различни цвята, включително зелен

Samsung Galaxy S10 може да се предлага в шест различни цвята, включително зелен

Флагманските смартфони на Samsung почти винаги са били налични в различни цветови варианти, така че всички очакваме да се случи същото и с предстоящата серия Galaxy S10. Преди няколко седмици дочухме, че Galaxy S10 може да бъде пуснат в пет цвята: черно, бяло, сребристо/сиво, зелено и розово. Сега обаче, получихме информация, че Samsung подготвят малко по-различна цветова гама.

Според @OnLeaks (обикновено много надежден източник), „последният” списък цветове за Galaxy S10 трябва да включва не по-малко от шест опции – черно, сиво, синьо, червено, зелено и жълто. Няма как да знаем как биха изглеждали тези цветови варианти, но зеленият звучи доста интересно. Ако е нещо като смарагдовата зелена версия на Galaxy S6 Edge, може да се окаже забележителен цвят за S10. Тъй като тазгодишният Galaxy S9 вече се предлага в шест цвята (черен, сив, син, червен, лилав и златен), не е трудно да се повярва, че S10 може да има колкото се може повече цветови опции. Разбира се, точната бройка вероятно ще зависи от пазара, мобилния оператор и конкретния модел.

Серията Samsung Galaxy S10 може да бъде обявена през февруари 2019 г., вероятно включваща три модела. По-точно, бихме могли да видим два скъпи S10 мобилни телефона с извити дисплеи с размери съответно 6,1 инча и 6,4 инча, както и по-достъпен модел, който разполага с плосък 5,8 инчов дисплей. Слуховете гласят, че ще бъдат захранвани от процесор (все още предстои да бъде обявен) Qualcomm Snapdragon 855, поне в Северна Америка. Това трябва да е водещият чипсет на Qualcomm за 2019 година, така че Galaxy S10 без изненада се очаква да бъде един от най-мощните смартфони на следващата година.
преглеждана: 145 05 Ное 2018 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД