Samsung Galaxy S10 Plus ще бъде най-тънкият от флагманите на Samsung

  • Samsung Galaxy S10 Plus ще бъде най-тънкият от флагманите на Samsung
Samsung Galaxy S10 Plus ще бъде най-тънкият от флагманите на SamsungSamsung Galaxy S10 Plus ще бъде най-тънкият от флагманите на Samsung

Samsung Galaxy S10 Plus ще бъде най-тънкият от флагманите на Samsung

По време на първоначалния бум на смарт телефоните, производителите като Samsung и Apple често изтъкваха тънкостта на своите водещи модели. От 2015 г. насам обаче, дебелината на телефоните бавно се увеличава, за да може да се поместят повече компоненти и по-големи батерии. Но със серията Galaxy S10, е възможно Samsung отново да се насочи към по-тънък дизайн.

Както бе разкрито от Стив Хемърстофър, Samsung Galaxy S10 Plus ще бъде най-тънкият водещ модел на Samsung от години. По-конкретно, устройството ще е с дебелина само 7,79 мм, което го изкачва на първа позиция в листата на компанията от 2016г. насам.

Ако в момента използваш водеш флагман на Самсунг и търсиш калъф за Galaxy Note 9, то в онлайн каталога на Маровски ще намериш голям избор, само трябва да цъкнеш на сините букви в това изречение :)

Поставяйки това в перспектива, Samsung e произвел само пет водещи телефона, които са с по-тънък профил от предстоящия Galaxy S10. Това са Galaxy S6 (6.8 мм), S6 Edge Plus (6.9 мм), обикновеният S6 Edge (7 мм), Galaxy Note 5 (7.6 мм) и Galaxy S7 Edge (7.7 мм).

Последният подвиг на Samsung идва въпреки наличието на голяма батерия от 4000 mAh в Galaxy S10 и броя на камерите в задната част на телефона. Нито едно от двете не е намерено в изброените по-горе устройства. Всъщност всички гореспоменати модели включват само една задна камера и значително по-малки батерии.

Когато става въпрос за стандартния Galaxy S10 и неговия по-малък брат, Galaxy S10E, изглежда, че Samsung също е избрал да достигне границите с дебелина съответно 7,85 мм и 7,94 мм.
преглеждана: 264 18 Яну 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД