Samsung завърши ревизията на Galaxy Fold? Кога ще бъде представянето?

  • Samsung завърши ревизията на Galaxy Fold? Кога ще бъде представянето?
Samsung завърши ревизията на Galaxy Fold? Кога ще бъде представянето?Samsung завърши ревизията на Galaxy Fold? Кога ще бъде представянето?

Samsung завърши ревизията на Galaxy Fold? Кога ще бъде представянето?

 
 
 
Само преди дни Bloomberg съобщи, че корейската компания Samsung завърши ревизията на първия си гъвкав смартфон Galaxy Fold. Напомняме ви, че това е бе необходимо, след като няколко журналисти, които са получили устройството за тестване преди началото на продажбите през април, устройствата им са били повредени още на първия ден. Компанията усложни премахването на защитното фолио от екрана (необходимо е за Galaxy Fold за нормална работа на дисплея) и промени дизайна на пантите, така че да не повредят смартфона отвътре.
 
 
Въпреки, че Samsung вече е завършил промени в дизайна на първия си гъвкав смартфон, а виетнамският офис на компанията е готов да започне масово производство на търговската версия на Galaxy Fold, корейците все още не са готови да посочат датата на продажбата на устройството. Подсещаме, че компанията първоначално обеща да започне на 26 април – но закъснението е вече почти 2,5 месеца, и все още не е ясно какво ще се случи накрая. Очакваме официални изявления от Samsung.преглеждана: 30 11 Юли 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД