Селекция на най-добрите калъфи за Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus

  • Селекция на най-добрите калъфи за Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus
Селекция на най-добрите калъфи за Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 PlusСелекция на най-добрите калъфи за Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus

Преглеждаме от най-тънките до най-здравите калъфи за Samsung Galaxy S9/S9 Plus

Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus са два елегантни телефона, няма две мнения за това. С техните извити екрани и почти изцяло стъклен дизайн е трудно да не се възхитим на външния вид на двата нови флагмана на Samsung. Също така е трудно и да не се притесним за тяхното благополучие в дългосрочен план. Ето защо се нуждаеш от кейс за новия си Galaxy телефон. Независимо дали става дума за тънък, здрав и обемист или удароустойчив кейс, смартфона се нуждае от защита.

Въпреки стъклените гърбове на телефоните, който са до известна степен устойчиви на драскотини, няколко месеца на плъзгане по случайни повърхности и мотаене в джоба с кой знае какво друго вътре, определено ще доведе до неприятни ожулвания. Със сигурност не искаш нова. Ето затова тук ще видиш списък с най-добрите кейсове за Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus. Разделени са на три категории – тънки и леки, обикновени и здрави, за да можеш лесно да намериш този, който отговаря на нуждите ти!

 

Тънки и леки кейсове за Galaxy S9 и S9 Plus

Spigen AirSkin

AirSkin серията на Spigen за Galaxy S9 и S9 Plus предлага ултра тънка защита. Имаме в предвид изключително тънка. Ако искаш да имаш чувството, че сякаш нямаш кейс, това е за теб. Той е изработен от полипропилен и е устойчив на надраскване, което е достатъчно и би защитило телефона при нормална употреба, просто не очаквай обаче, че кейса ще спаси телефона от изпускане от втория етаж. Тъй като кейса е изключително тънък, бутоните за контрол на звука, power и Bixby бутоните са покрити от кейса, но лесно се натискат. Друг момент е, че той е толкова тънък, че жестовете за пръстовите отпечатъци също са лесни за изпълнение.

 

CaseMate Barely There

Както се подсказва от името, този кейс се усеща така, сякаш няма такъв. Той е изработен от поликарбонат и е добър избор, ако искаш да запазиш лъскавия външен вид, който имат Galaxy S9 и S9 Plus. Кейсът Barely There на CaseMate има фина текстура, която подчертава добре цялостния дизайн. Има големи отвори за страничните бутони, което прави достъпа до тях много лесен.

CaseMate Barely There може да видиш, като кликнеш на сините букви от това изречение :)

 

Обикновени кейсове

Samsung Alcantara кейс за Galaxy S9 и S9 Plus

Това не е най-тънкият кейс в списъка, но успява да съчетае понятията лек и обемист в едно. Достатъчно устойчив да предложи умерена защита за твоя Galaxy S9 или S9 Plus. Кейса изглежда готин и уникален. Alcantara е марка синтетична тъкан, подобна на велур по текстура и външен вид, но по-трайна и устойчива на петна или вода, отколкото естественият й двойник. Поради тези свойства е обичайно да видим Alcantara покритие в интериора на първокласни спортни автомобили или на гърба на Samsung Galaxy устройства.

 

Olixar FlexiShield

Този кейс разполага с чудесна форма, която обгръща Galaxy S9 и Galaxy S9+ като ръкавица. Достатъчно тънък е, за да не бъде натрапчив, но достатъчно здрав, за да предпази гърба на телефона от изпускане. Наличен е в три цвята – черен, син и лилав, но най-доброто от всичко е ниската му цена. Ако търсиш защита на ниска цена, няма да намериш по-добра от тази.

 

Удароустойчиви кейсове

Urban Armor Gear Monarch за Galaxy S9 и S9 Plus

Съставен от пет слоя защитни материали, този кейс от премиум линията на UAG – Monarch, осигурява повече от достатъчна защита за новите Galaxy смартфони. Разполага с уникална UAG рамка в задната част, заобиколена от здрава гумена подплата, която абсорбира удари, частично скриваща се под слой от най-висок клас зърнеста кожа. За финал, покритие от поликарбонат, който защитава от по-големи въздействия. Всичко е здраво закрепено заедно от четири големи метални винта, които също така изглеждат страхотно.

 

Spigen Rugged Armor Urban

Кейсът на Rugged Armor Urban на Spigen за Galaxy S9 и S9 Plus предлага еднопластова защита в комбинация с превъзходен външен вид и на достъпна цена. Този твърд кейс разполага с двуцветна задна част с карбонова текстура с матово термополиуретаново покритие около камерата и скенера за пръстови отпечатъци. Ръбовете са повдигнати около екрана, така че дори да оставиш телефона си с лице надолу, той ще бъде защитен. Кейсът Spigen Rugged Armor също така предлага военен клас защита с технологията на Spigen – Air Cushion във четирите ъгъла на кейса, за по-добра абсорбация на удари.

 

Otterbox Defender за Galaxy S9 и S9 Plus

Кейсовете Otterbox Defender за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus са тежка категория. Ако търсиш кейс, който ще издържи на масивен удар и нямаш проблем с допълнителния обем, който може да добави, то не търси повече. Кейса Defender предлага двуслойна защита с дебела гумена основа с пластмасова обвивка. По-мекият слой абсорбира ударите, докато здравата външна обвивка върши мръсната работа по защитата срещу истински удари. Otterbox Defender кейса разполага с клип за закрепяне към колан за любителите на екстремното планинско катерене.




преглеждана: 1835 23 Апр 2018
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД