Скоро очакваме телефони от Samsung със сензори в екрана за пръстови отпечатъци

  • Скоро очакваме телефони от Samsung със сензори в екрана за пръстови отпечатъци
Скоро очакваме телефони от Samsung със сензори в екрана за пръстови отпечатъциСкоро очакваме телефони от Samsung със сензори в екрана за пръстови отпечатъци

Скоро очакваме среден клас телефони от Samsung с вградени в екрана сензори за пръстови отпечатъци и 3D сензори

Серията Galaxy A се развива с бърза скорост от четири години насам, но тази година Samsung планират обновяване, което ще ги направи по-конкурентноспособни. С първите нови устройства на хоризонта, Севернокорейският гигант разкрива голяма част от пътя, който се очаква да изминат.

Според ET News, Samsung има общо девет нови модела, планирани за реализация през тази година, от Galaxy A10 до Galaxy A90. Част от тях вероятно ще използват Infinity-O дисплеи, подобни на тези при Galaxy A8. При останалите устройства ще използват един от т.нар. изрязани панели на Samsung – Infinity-O или Infinity-U.

Както стана ясно от предишните изтичания на информация, първите три устройства на пазара ще бъдат Galaxy A50, Galaxy A70 и Galaxy A90. И трите включват скенер за пръстови отпечатъци в дисплея, като предстоящите флагмани на Samsung. Въпреки това, вместо по-точните ултразвукови решения, от Samsung са избрали оптични такива, с които разполага OnePlus 6T.

Ако е момента търсиш калъф за Galaxy Note 9, то ще намериш в онлайн магазин Маровски, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)

След тези модели, Samsung ще продължи да обявява следващи модели през цялата година. Но за разлика от гореспоменатите телефони, тези модели няма да имат вградени сензори за пръстови отпечатъци. Те, обаче, ще разполагат с двойни или тройни камери на гърба и потенциални ToF (Time-of-Flight) камери, които ще подобрят портретната фотография и AR съдържание.

Все още няма потвърждение от Samsung кога новата серия Galaxy A ще се появи на пазара. В доклада се посочва, че компанията вече е започнала да придобива необходимите сензори. Освен това се очаква първите модели да започнат да се появяват през второто тримесечие на 2019 година.

Във видеото TechTablets представят Samsung Galaxy A8S 2019

 
преглеждана: 291 24 Яну 2019 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД