Топ 6 аксесоари за смартфон, които трябва да имаш

Топ 6 аксесоари за смартфон, които трябва да имашТоп 6 аксесоари за смартфон, които трябва да имаш

Топ 6 аксесоари за смартфон, които трябва да имаш

Да имаш смартфон е нещо прекрасно, но няма как да се възползваш максимално от него, ако не се сдобиеш с различни аксесоари, подходящи за твоя модел. От подобряване на селфитата до получаване на по-добър сигнал - има аксесоари за всичко. Ето и някои от най-добрите продукти за това:

Тракери следящи твоята активност

Ходиш на фитнес няколко пъти седмично и се рахождаш в парка през уикендите, но знаеш ли наистина колко калории изгаряш и дали тренировките влияят добре на сърцето ти? Това, от което се нуждаеш е тракер за следене на активността, който се синхронизира с приложение на смартфона, за да показва резултати в реално време. Вече има десетки различни тракери на пазара, така че проучи и намери такъв, който отговаря на твоите специфични нужди.

Bluetooth слушалки

Има нещо много хубаво в това, че можеш да избягаш от света за няколко минути и да се насладиш на любимата си музика. Въпреки това никой не иска да се справя със заплетената бъркотия от слушалки. Те винаги пречат! Най-доброто решение е да закупиш безжични слушалки, които се свързват към телефона чрез технологията Bluetooth. Има много различни опции за всеки ценови диапазон, така че потърси дизайн, който отразява твоя стил.

Усилвател на сигнал

Провалените повиквания са много досадни и сякаш винаги се случват в най-неудобното време. Случвало ли ти се е по време на важен телефонен разговор свързан с работата, връзката да се разпадне или може би е бил задържан в продължение на час и да се разпадне изведнъж? Това е разочароващо и неприятно. Добрата новина е, че има начини за подобрение на сигнала, който не включва твоя мобилен оператор, като разширява клетъчното покритие. Отговорът е усилвател за сигнал. Усилвателя представлява физическо устройство, което можеш да поставиш в своя дом, офис или автомобил, за да се подобри покритието.

Външни батерии

Смартфон батериите са изминали дълъг път, но все още е доста обичайни в края на деня да се окажеш с изтощена батерия. Най-доброто решение е да закупиш външна батерия или зарядно устройство. Съществуват разнообразни опции – включително „бързи” зарядни устройства и стандартни такива, като всеки си има собствени предимства. Давай смело напред и купи две – едното можеш да оставиш в колата си, а другото в чантата или куфара.

Водоустойчиви кейсове

Между случайното хвърляне на панталона за пране, без да махнеш телефона или скачане в басейна и забравяне на телефона в джоба, рискът от намокряне на устройството е голям. Ето защо се нуждаеш от водоустойчив калъф. Водоустойчивите калъфи определено не са това, което бяха преди години. Те вече не са толкова обемисти и непривлекателни, колкото са били преди. Можеш да намериш калъф, който съответства на твоя стил и защитава твоята инвестиция.

Поставка за колело

Няма значение дали си на колело, мотор или в кола, шофирането докато работиш с твоя смартфон е много опасно. За съжаление, хората често забравят за това, когато става дума за колоездене. Ако искаш да използваш GPS-а на телефона си по време на колоездене, закупи поставка за телефона или кейс и съвместима с него поставка. Това може да е огромен спасител – буквално.

Възползвай се максимално от своя смартфон

Както знаеш, смартфонът е много повече от устройство за осъществяване на телефонни разговори или изпращане на текстови съобщения. Това е като да имаш в джоба си едно модерно швейцарско ножче.

От проследяване на нивото на активност до предоставяне на указания, почти няма нещо, което смартфонът да не може да направи. Увери се, че се възползваш максимално от своя, като изпробваш тези и други аксесоари предоставени от Маровски.
преглеждана: 174 13 Юли 2017 от: Благовест Динков