Триото Galaxy S10 ще пристигне заедно с широка гама аксесоари

  • Триото Galaxy S10 ще пристигне заедно с широка гама аксесоари
Триото Galaxy S10 ще пристигне заедно с широка гама аксесоариТриото Galaxy S10 ще пристигне заедно с широка гама аксесоари

Триото Galaxy S10 ще пристигне заедно с широка гама аксесоари

Подобно на Apple, Samsung избира да предлага широка гама от аксесоари за своите водещи смартфони, като калъфи, VR слушалки и безжични зарядни устройства. И според нов доклад на SamMobile, следващата година няма да бъде по-различна.

За Galaxy S10, Galaxy S10 Plus и Galaxy S10 Lite, се твърди, че в момента Samsung работи върху актуализирана версия на своя Silicone кейс, който ще бъде достъпен за закупуване в бяло, черно, синьо и тъмносиньо. Този кейс ще се присъедини към компанията S-View Flip Cover в черно, бяло и жълто – други цветове могат да бъдат добавени към списъка преди стартирането – и, разбира се, Rugged Protective Stand. Последният се очаква в сребрист, черен, син и бял цвят.

Наред с това се казва, че Samsung подготвя съвместима версия на своя LED Wallet Cover, който ще се продава в черен, зелен и бял цвят. Освен това, новият Leather Cover ще се предлага в черен цвят и цвят navy. Въпреки това, към този момент изглежда, че последният ще бъде достъпен само за Galaxy S10 Plus. Освен тези аксесоари, заедно със смартфоните може да бъдат представени и няколко нови безжични зарядни устройства. Също така смятаме, че сегашните Gear VR, които вече са на повече от една година, определено ще получат актуализация. Въпреки, че следващата версия ще бъде наречена Galaxy VR. И накрая, по отношение на Hyperknit Cover, което бе представено с Galaxy S9, изглежда, че понастоящем то няма да е в списъка на Samsung.

Както при серията Galaxy S10, тези аксесоари вероятно ще бъдат обявени на MWC 2019 в края на февруари 2019. След това продажбите на гамата продукти трябва да започнат в средата на март, за да съвпаднат с пускането на смартфоните.

Ако използваш Samsung смартфон и търсиш калъф за Galaxy Note 9, то може да намериш в нашият онлайн магазин, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)
преглеждана: 237 19 Дек 2018 от: Маровски
Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД