Тук ще откриеш най-добрите кожени кейсове и калъфи за iPhone XR

  • Тук ще откриеш най-добрите кожени кейсове и калъфи за iPhone XR
Тук ще откриеш най-добрите кожени кейсове и калъфи за iPhone XRТук ще откриеш най-добрите кожени кейсове и калъфи за iPhone XR

Тук ще откриеш най-добрите кожени кейсове и калъфи за iPhone XR

Сервизът на Apple взима 199$ за счупен екран на iPhone XR извън гаранцията и зашеметяващите 399$ за счупено задно стъкло, така че ако си помислил, че най-достъпния от iPhone устройствата за годината ще ти позволи да го носиш без калъф, може би болезнено грешиш.

Няма по-добър начин да добавиш елегантност и стил към колоритния iPhone XR от това, да го обвиеш в качествен кожен калъф, който ще придаде натурално усещане и ще придобива все по-голяма грациозност с времето.

Ето защо тук сме подбрали някои от най-добрите кожени кейсове и калъфи, които можеш да имаш за новия iPhone XR. А някои от тях дори се предлагат в цветовете на iPhone XR, включително жълто, червено или синьо.

CaseMate Barely There leather кейс

CaseMate нямат нужда от представяне като производител на аксесоари, а тяхната серия кожени кейсове „Barely There” обяснява всичко. С дебелина само 2 мм, серията “Barely There” кейсове е обвита в тънка естествена кожа.

По този начин той се отличава като един от най-изящните по рода си и предлага не само лесен достъп до всички портове и бутони, но също така няма проблеми с безжичните зарядни устройства, които би използвал, за да заредиш своя iPhone XR.

Mujjo full leather Wallet кейс

Mujjo вече от известно време „покриват” iPhone устройствата с качествени кожени калъфи и новият XR вече е наред, за да получи първите си изцяло кожени калъфи. Облицовани с японски микрофибър за предотвратяване на износването, кейсовете прилягат като ръкавица и предлагат повдигнати на 1 мм ръбове около екрана за допълнителна защита.

Освен прецизно изрязаните отвори за всички портове, сензори и покритие за бутоните, кожените калъфи на Mujjo поддържат елегантния външен вид, избягвайки пластмасови пръстени, като например за камерата и отвора за скенера за пръстов отпечатък. Тези отвори по-скоро имат скосени кожени ръбове, които се спускат безпроблемно навътре. Кейсовете вече са напълно опаковани в престижен материал за класически вид.

Сега, конкретно за кожата. От Mujjo използват кожа, която е запечатана с восък за допълнителна издръжливост, а пълнозърнестия й вид оставя забележително впечатление, както в очите на наблюдателя, така и в дланта. Mujjo обещават, че „тя отива на всичко и придобива красив оттенък и лак с течение на времето” и съдейки по подобни кейсове за предишни телефони, това е от значение. Кожените кейсове на Mujjo се предлагат в три цвята : Black, Olive и Tan.

Nomad Rugged Leather кейс

Чувал ли си за известните работилници за кожа Horween в Чикаго? Нито пък ние, но когато изкопахме твърденията на Nomad, че това са едни от най-старите работилници за кожа в Америка и кейса Nomad Leather за iPhone XR ще получи чудесен винтидж оттенък с времето, наострихме уши.

Не е само заради висококачествената кожа. Да, Nomad Rugged Leather кейса за iPhone XR е серитифициар и издържа на удар от изпускане, така че смартфона не само ще изглежда добре, но и ще бъде в безопастност.

Vaja Grip iPhone XR Leather кейс

Кожените кейсове нa Vaja не излизат евтино, но не е само заради високото им качество. В конкретния случай, техният основен Grip One модел се предлага във всички цветове на iPhone XR. Да, има в червена, синя и дори жълта кожа, за да съответства на цвета на твоя iPhone XR. Червеното е доказано изключително популярно според предварителните поръчки, но синьото също не остава назад. Нашият личен фаворит е жълтият модел.

Burkley Leather Snap-On кейс

Умори ли се от скъпите опции по-горе? Тази класика от Burkley позволява да носиш своя iPhone XR в кожен кейс, но защитен с устойчив бъмпер, който подобрява сцеплението и повишава устойчивостта при изпускане. Естествената кожа е обработена ръчно, за да добие този състарен „обгорен” вид, който ще получи винтидж излъчване с времето.

Интериорът е изработен от велур с допълнителна подплата за предотвратяване на драскотини и захабяване. Този калъф от Burkley предлага цялостна защита за гърба и ръбовете, за разлика от повечето други кожени калъфи в категорията и е съвместим с твоето Qi безжично зарядно за iPhone XR.

Всички кожени калъфи за iPhone XR, които предлагаме в онлайн магазин Маровски може да видиш, като цъкнеш на сините букви в това изречение :)




преглеждана: 1492 08 Ное 2018
Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД