Най-здравите калъфи за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus, които ще го задържат цял и в безопасност

  • Най-здравите калъфи за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus, които ще го задържат цял и в безопасност
Най-здравите калъфи за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus, които ще го задържат цял и в безопасностНай-здравите калъфи за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus, които ще го задържат цял и в безопасност

Най-здравите калъфи за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus, които ще го задържат цял и в безопасност

Ако твоето мото е „работещият телефон е по-добър от счупения” и искаш да защитиш инвестицията си в Galaxy S9 или S9 Plus, тогава си на правилното място. Решихме да съставим списък с най-добрите устойчиви калъфи за Samsung Galaxy S9 и S9 Plus на пазара в момента, като това няма да е окончателният списък, тъй като повечето производители още не са стартирали продажбите на кейсове за новата "реколта" Samsung смартфони.

Вярно е, че прекалено обемистите кейсове могат да развалят блясъка на красиво изработените устройства, като този на Galaxy S9 и S9 Plus, но замисляйки се, няма нищо по-лошо от драскотини или дори пукнатини на гърба на новия смартфон за 1700 лева. Ето защо, ако искаш по-голяма защита е по-добре да се подготвиш малко. Въпреки, че гърба на устройството е от стъкло, то е устойчиво на драскотини до известна степен, но няколко месеца плъзгане по различни повърхности и носене в джоба с кой знае какво друго вътре определено ще доведе до неприятни ожулвания. Ако не искаш да се стигне до там по-добре намери подходящия калъф.

 

Всички калъфи за Galaxy S9 може да видиш на посочения линк.

Всички калъфи за Galaxy S9 Plus може да видиш, като натиснеш върху сините букви :)

 

CaseMate Tough Mag

Tough Mag е кейс, който се състои от две части. Предлага висок клас цялостна защита за телефона и стабилен захват. Външната част на кейса е с подсилени ъгли и предлага защита за смартфона при изпускане от височина до 3 метра (според производителя), а текстурата осигурява по-добро сцепление на устройството. Меката вътрешна част разполага с отвор за камерата, скенера за пръстови отпечатъци, както и метални бутони отстрани, тъй като този кейс обгръща изцяло страничната рамка на смартфона.

 

Spigen Rugged Armor Urban

Кейсът на Spigen – Rugged Armor Urban за Galaxy S9 и S9 Plus предлага перфектния баланс между устойчивост и превъзходен външен вид на достъпна цена. Този твърд кейс има спортна двуцветна задна част, която съчетава текстура с карбонови влакна и матово TPU покритие около камерата и скенера за пръстовите отпечатъци. Ръбовете на около екрана са повдигнати, така че, дори да поставиш телефона си с лице надолу, той ще бъде защитен от драскотини. Spigen Rugged Armor също предлага военен клас защита, която изпълнява технологията Air Cushion на Spigen за подсилване на четирите ъгъла и по-добро абсорбиране на вибрациите при удар.

 

Speck Presidio Grip

Новият кейс на Speck за Galaxy S9 и S9 Plus предлага добра защита без да добавя твърде много обем на телефона. Има набраздена шарка в задната част, която придава по-добро сцепление. Интериорът е облицован със специален материал, абсорбиращ ударите, който според Presidio е способен да поеме 52% повече удари в сравнение с традиционните твърди кейсове. Presidio Grip е оценен като предлагащ защита от изпускане от височина до 3 метра.

 

Urban Armor Gear Monarch

Съставен от пет слоя защитни материали, този кейс от серията Monarch на UAG осигурява по-голяма защита от достатъчната за новите Galaxy устройства. Разполага с онази уникална UAG рамка на гърба, заобиколена от твърда гумена подложка за абсорбиране на удари, частично скриваща се под слой високо качество кожа. За финиш имаме слой поликарбонат, който осигурява защита от по-големи взаимодействия. Всичко по кейса е здраво закрепено от четири големи метални винта, които също така изглеждат страхотно.

 

Spigen Thin Fit 360

Като може би най-лекият кейс в списъка, Spigen Thin Fit 360 все пак осигурява добра цялостна защита. Състои се от няколко части и обгръща напълно S9 – отпред, отзад, отстрани, отгоре, отдолу. Задната част е изработена от здрав поликарбонат с вградени метални бутони, които осигуряват хубава обратна връзка при натискане. Предната част е извита, като има опция за стъклен протектор, която е по избор, но защо да не получиш цялостна 360 градусова защита? Най-доброто нещо за Thin Fit 360 е това, че изглежда елегантно и в същото време осигурява пълна защита за твоя Galaxy S9 и S9 Plus.

Източник
преглеждана: 642 27 Мар 2018 от: Маровски