осветителни тела-детска стая, барове, хол, спалня 30см.

Marovski

осветителни тела-детска стая,барове,спалня,хол, осветително тяло, осветителни тела, дискотеки, барове, кухня, спалня, хол, абажур за коридор, декоративна 3D лампа за коридор, окачен таван, led лампа цена, енергоспестяваща крушка от хартия, всекидневна

49.00лв с ДДС25.00 лв с ДДС
Не е наличен
Рейтинг: 5 /5 (7 глас(а))

3D Пъзел - 3D Лампа 30 см., осветително тяло - размер СРЕДЕН

Допълнете вашия интериор с революционната 3D лампа пъзел - откритие от следващо поколение дизайнерски подход! Независимо дали става дума за вашия хол, офис, ресторант, изложбена зала, дискотека или бар, тази уникална лампа несъмнено е страхотна, тъй като създава уникална и красива атмосфера, както на закрито, така и на открито. Тя е идеално подходяща за големи и просторни помещения като молове, изложебени зали и обществени сгради. И също така е на изненадващо ниска цена, което позволява да закупите повече.

Иновативната технология, ще направи всяко заведение по-модерно и изключително привлекателно в очите на посетителите, следователно ще увеличи и посещаемостта. Осветлението ще придаде  изключителен дизайн на помещението и ще подсили стила на интериора.

3D сферата се отличава с уникалната си система за сглобяване, с която е забавно и приятно. Това е комплект от 30 елемента, с които може да създадете уникални декоративни лампи с необичайни форми. Колкото повече елемента използвате, толкова по-голяма свобода на въображението имате и повече лампи в различни варианти може да създадете. Например от 30 елемента, можете да направите една, две или три осветителни тела с различни размери. Бъдете креативни! Експериментирайте! Създайте около вас уникален дизайн, като използвате елементи от различни цветове, така ще се получи още по-красива атмосфера.

Елементите са изработени от специален разпръскващ светлината 3D поликарбонат, който не се къса, не се чупи и лесно се почиства. Те са здрави, гъвкави, не отделят вредни вещества, устойчиви са на околната среда и изглеждат впечатляващо в продължение на години.

Този тип лампи идват от системата «IQ Light», която е разработена през 1972 г. от датския дизайнер Холджером Стром. Той е този, който е изобретил системата от ромбове с крепежни елементи на всеки ъгъл, които се свързват в най-сложни форми.

Оказа се, че от същите елементи - ромбове може да се направят огромен брой невероятни и оригинални 3D абажури. Това е особено впечатляващо, тъй като при всеки вариант на събиране може да се постигнат най-невероятни различни форми.

В Европа тези осветителни тела са се превърнали в най-ползваният атрибут още след откриването им. Те украсявали домовете не само на дизайнери, но и на всички любители на необичайни и стилни неща.

Сглобяване: Всички елементи са идентични. Те се сглобяват с външната си част напред. Всеки елемент има два извити и два прави края. Извития край винаги се поставя върху правия край на друг елемент.

Как да сглобим кръгла топка (сфера) от 30 елемента?

1-ви ред: 5 елемента

Елементите от първи ред се свързват в розетка.

2-ри ред: 5 елемента

Петте елемента от втори ред се прикрепят един по един в кръг около розетката от първи ред. Обърнете с дъното нагоре, така че да застане върху работния плот като купа. Проверете дали всички елементи са правилно свързани.

3-ти ред: 5 елемента

4-ти ред: 5 елемента - стеснява сферата

5-ти ред: 5 елемента - затваря отвора.

Когато сферата е готова, проверете дали всички кукички са захванати (заключени) и че заоблените краища покриват всички прави краища. Ако Ви е трудно да сглобите сферата, започнете отначало.

Помнете: винаги поставяйте елементите с предната част навън. Проверявайте след завършването на всеки ред. За улеснение можете да маркирате елементите със стикер, които да премахнете накрая.

Чудите се  една играчка след като вече не е интересна на Вашето дете как Вие може да е използвате или домът Ви да стане по-красив. Е, това вече е реалност с 3D Пъзел превръщащ се в 3D Лампа. Осветителни тела изработени в три различни размера от пластмасови елементи те са безопасни както за Вас, така и за Вашето дете. Един пакет съдържа 30 елемента. От 30 елемента могат да се направят две малки фигурки (15+15 или 12+18) или три по-малки (9+9/12) както и топка от целия пакет (30 елемента) подходяща за лампа с енергоспестяваща крушка (няма опасност от запалване защото енергоспестяващата крушка не нагрява и не излъчва топлина). Вариантите за един пакет са 15+15 елемента = 2 еднакви фигурки, 15+12 се получават две различни фигурки, 15+9 две различни фигурки, 12+12 две еднакви фигури, 12+9 две различни и 9+9+9 се получават три различни фигурки. Комплектът върви с упътване така, че да е по-лесно сглобяването.

Подходяща за: заведения, барове, дискотеки, холно, спално, деско помещение, кухня, всекидневна.

Повече информация за Енергоспестяваща лампа , лампа от Филипс

МОЖЕ ДА ВИ ГИ СГЛОБИМ И ДА ГИ ПОРЪЧАТЕ СГЛОБЕНИ. КОГАТО ЗАВЪРШВАТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА В ПОЛЕТО, КОЕТО Е ЗА СВОБОДЕН ТЕКСТ НАПИШЕТЕ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ЛАМПИТЕ СГЛОБЕНИ ВЪВ ФОРМАТА НА СФЕРА

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД