осветителни тела-детска стая, барове, хол, спалня 30см.

Marovski

осветителни тела-детска стая,барове,спалня,хол, осветително тяло, осветителни тела, дискотеки, барове, кухня, спалня, хол, абажур за коридор, декоративна 3D лампа за коридор, окачен таван, led лампа цена, енергоспестяваща крушка от хартия, всекидневна

25.00 лв с ДДС
Не е наличен
Рейтинг: 5 /5 (7 глас(а))

3D Пъзел - 3D Лампа 30 см., осветително тяло - размер СРЕДЕН

Допълнете вашия интериор с революционната 3D лампа пъзел - откритие от следващо поколение дизайнерски подход! Независимо дали става дума за вашия хол, офис, ресторант, изложбена зала, дискотека или бар, тази уникална лампа несъмнено е страхотна, тъй като създава уникална и красива атмосфера, както на закрито, така и на открито. Тя е идеално подходяща за големи и просторни помещения като молове, изложебени зали и обществени сгради. И също така е на изненадващо ниска цена, което позволява да закупите повече.

Иновативната технология, ще направи всяко заведение по-модерно и изключително привлекателно в очите на посетителите, следователно ще увеличи и посещаемостта. Осветлението ще придаде  изключителен дизайн на помещението и ще подсили стила на интериора.

3D сферата се отличава с уникалната си система за сглобяване, с която е забавно и приятно. Това е комплект от 30 елемента, с които може да създадете уникални декоративни лампи с необичайни форми. Колкото повече елемента използвате, толкова по-голяма свобода на въображението имате и повече лампи в различни варианти може да създадете. Например от 30 елемента, можете да направите една, две или три осветителни тела с различни размери. Бъдете креативни! Експериментирайте! Създайте около вас уникален дизайн, като използвате елементи от различни цветове, така ще се получи още по-красива атмосфера.

Елементите са изработени от специален разпръскващ светлината 3D поликарбонат, който не се къса, не се чупи и лесно се почиства. Те са здрави, гъвкави, не отделят вредни вещества, устойчиви са на околната среда и изглеждат впечатляващо в продължение на години.

Този тип лампи идват от системата «IQ Light», която е разработена през 1972 г. от датския дизайнер Холджером Стром. Той е този, който е изобретил системата от ромбове с крепежни елементи на всеки ъгъл, които се свързват в най-сложни форми.

Оказа се, че от същите елементи - ромбове може да се направят огромен брой невероятни и оригинални 3D абажури. Това е особено впечатляващо, тъй като при всеки вариант на събиране може да се постигнат най-невероятни различни форми.

В Европа тези осветителни тела са се превърнали в най-ползваният атрибут още след откриването им. Те украсявали домовете не само на дизайнери, но и на всички любители на необичайни и стилни неща.

Сглобяване: Всички елементи са идентични. Те се сглобяват с външната си част напред. Всеки елемент има два извити и два прави края. Извития край винаги се поставя върху правия край на друг елемент.

Как да сглобим кръгла топка (сфера) от 30 елемента?

1-ви ред: 5 елемента

Елементите от първи ред се свързват в розетка.

2-ри ред: 5 елемента

Петте елемента от втори ред се прикрепят един по един в кръг около розетката от първи ред. Обърнете с дъното нагоре, така че да застане върху работния плот като купа. Проверете дали всички елементи са правилно свързани.

3-ти ред: 5 елемента

4-ти ред: 5 елемента - стеснява сферата

5-ти ред: 5 елемента - затваря отвора.

Когато сферата е готова, проверете дали всички кукички са захванати (заключени) и че заоблените краища покриват всички прави краища. Ако Ви е трудно да сглобите сферата, започнете отначало.

Помнете: винаги поставяйте елементите с предната част навън. Проверявайте след завършването на всеки ред. За улеснение можете да маркирате елементите със стикер, които да премахнете накрая.

Чудите се  една играчка след като вече не е интересна на Вашето дете как Вие може да е използвате или домът Ви да стане по-красив. Е, това вече е реалност с 3D Пъзел превръщащ се в 3D Лампа. Осветителни тела изработени в три различни размера от пластмасови елементи те са безопасни както за Вас, така и за Вашето дете. Един пакет съдържа 30 елемента. От 30 елемента могат да се направят две малки фигурки (15+15 или 12+18) или три по-малки (9+9/12) както и топка от целия пакет (30 елемента) подходяща за лампа с енергоспестяваща крушка (няма опасност от запалване защото енергоспестяващата крушка не нагрява и не излъчва топлина). Вариантите за един пакет са 15+15 елемента = 2 еднакви фигурки, 15+12 се получават две различни фигурки, 15+9 две различни фигурки, 12+12 две еднакви фигури, 12+9 две различни и 9+9+9 се получават три различни фигурки. Комплектът върви с упътване така, че да е по-лесно сглобяването.

Подходяща за: заведения, барове, дискотеки, холно, спално, деско помещение, кухня, всекидневна.

Повече информация за Енергоспестяваща лампа , лампа от Филипс

МОЖЕ ДА ВИ ГИ СГЛОБИМ И ДА ГИ ПОРЪЧАТЕ СГЛОБЕНИ. КОГАТО ЗАВЪРШВАТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА В ПОЛЕТО, КОЕТО Е ЗА СВОБОДЕН ТЕКСТ НАПИШЕТЕ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ЛАМПИТЕ СГЛОБЕНИ ВЪВ ФОРМАТА НА СФЕРА

Маровски Електроникс 2 ЕООДМаровски Електроникс 2 ЕООД