Алуминиеви кейсове и бъмпери за Apple iPhone X/Xs

59.00лв59.00лв

Важно: поради почти еднаквата форма, размери и дизайн на iPhone X и iPhone XS, почти всички аксесоари в тази секция са съвместими и с двата модела. Ако даден кейс не е съвместим с iPhone X или iPhone XS, това ще бъде изрично написано в съответната оферта или ще се свържем с вас, за да ви уведомим в случай на поръчка от ваша страна!

  •  

Алуминиевите кейсове за Apple iPhone X/Xs са невероятно здрави. Те са изработени от алуминий и термополиуретан и предпавзат телефона чрез своята защитна рамка. Вътрешната част на кейсовете се изработва от мек силикон, който пък предпазва от триене между двата твърди материала, и обхваща изцяло страните на смартфона. Алуминият във външната част пази устройството, придава стил и защита, без да прикрива външният вид, което дава възможност да се докоснете до невероятния му дизайн. Рамката на кейса покрива бутоните за звука и on/off, но те остават напълно функционални и защитени.

Алуминиевият кейс също така притежава и отвори за всички портове, изходи и входове, а благодарение на това и чудесната изработка зареждаш телефона, без да се налага да го изваждаш от калъфа. Ако искаш качествен кейс, готов да предпази телефона от евентуален удар, ние препоръчваме той да е изработен от алуминий, но не забравяй да го комбинираш със стъклен протектор за iPhone X/Xs.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД