Камери и бебефони за Apple iPhone X/Xs

19.00лв199.00лв

Каталогът ни разполага с голямо разнообразие от Wi-Fi камери с функция за нощно виждане, екшън камери, Full HD камери и безжични бебефони, подходящи за Apple iPhone X/Xs.

С WiFi камера, поставена на определеното място, ще виждаш в реално време какво се случва директно на дисплея на телефона. Инсталирането става чрез свързване към интернет и предварително сваляне на приложение, след това просто следваш инструкциите и готово. Качествените модели Wi-Fi камери позволяват запис на видеоклипове, а когато се активира сензорът за движение, на устройството си получаваш линк с видеото, за да прегледаш какво се е случило.

Доста от IP камерите, съвместими с iPhone X/Xs, имат функция за нощно виждане, за да проследяваш какво се случва дори и през нощта. Мултифункционалната камера дава предимството да знаеш всичко, случващо се в твоя дом, стаята на бебето, офиса или на друго място. Камерата има стилен дизайн и широк ъгъл на заснемане, което помага за обстойно наблюдение на всеки ъгъл от помещението. Препоръчваме използването на качествени Wi-Fi камера с функция за нощно виждане, защото така ще гарантираш своето спокойствие и защитата за близките хора. А ако търсиш още технологични удобства, разгледай раздела ни с аксесоари за дома, кухнята и градината.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД