Кожени калъфи за Apple iPhone X/Xs

2.00лв119.00лв

Важно: поради почти еднаквата форма, размери и дизайн на iPhone X и iPhone XS, почти всички аксесоари в тази секция са съвместими и с двата модела. Ако даден кейс не е съвместим с iPhone X или iPhone XS, това ще бъде изрично написано в съответната оферта или ще се свържем с вас, за да ви уведомим в случай на поръчка от ваша страна!

  •  

Когато говорим за кожен калъф за Apple iPhone X/Xs, в съзнанието ни непременно изникват стил и качество. Но кожените калъфи, подходящи за смартфона, са не само това. Те са толкова добре изработени, че предпазват от почти всякакви щети при ежедневната употреба на телефона. С разнообразните си дизайни, кожените калъфи подхождат на всеки вкус – за тези, които не обичат да прикриват дизайна изцяло; за тези, които предпочитат да предпазят напълно своето устройство; за такива, които комбинират и двата по-горе описани варианта. Разнообразието на кожени калъфи за iPhone X/Xs прави избора малко по-труден, защото всички те са прекрасни и дават това, което търсиш. Но имай предвид, че при избирането на кожен калъф няма неправилен избор!

Моделът с предпазно капаче за дисплея ще предпази екрана от надраскване, а от вътрешната страна има слот за дебитна/кредитна карта, лични документи или банкноти. Но ако не ти допада, можеш да комбинираш калъф без капаче и прозрачен стъклен протектор за iPhone X/Xs. Вариантът за кожен калъф за кръста също е добър – позиционира се на колана, а телефонът е винаги в готовност за работа. Всеки калъф пристига с гаранция за качество.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД