Луксозни аксесоари за Apple iPhone X/Xs

5.00лв119.00лв

Важно: поради почти еднаквата форма, размери и дизайн на iPhone X и iPhone XS, почти всички аксесоари в тази секция са съвместими и с двата модела. Ако даден кейс не е съвместим с iPhone X или iPhone XS, това ще бъде изрично написано в съответната оферта или ще се свържем с вас, за да ви уведомим в случай на поръчка от ваша страна!

  •  

Всеки горд собственик иска да притежава луксозен кожен калъф за Apple iPhone X/Xs, с който да се изфука пред приятелите си. Тези калъфи са голям хит в момента, а причинта е ясна - щом притежаваш толкова скъпо бижу, няма как да не го "облечеш" в скъп лукс.

Кожените луксозни калъфи за iPhone X/Xs са проектирани и изработени от висококачествени материали, третирани така, че да изглеждат зашеметяващо. Вътрешната част на всеки луксозен кейс е изработена от мек микрофибър, за да не се драска коспуса на телефона, а външната част от естествена кожа с прекрасен финиш. Някой модели са с капаче, което защитава екрана от надраскване. От вътрешния си край имат слотове за банкноти или дебитни/кредитни карти. Разнообразието на дизайни и цветове е голямо - всеки един луксозен кожен калъф се изработва детайлно. А за да е пълен комфорта, може да се снабдиш с оригинален Lightning кабел за iPhone X/Xs, който ще гарантира сигурна и безпроблемна работа на телефона.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД