Поликарбонатни/Твърди кейсове и гърбове за Apple iPhone X/Xs

2.00лв169.00лв

Важно: поради почти еднаквата форма, размери и дизайн на iPhone X и iPhone XS, почти всички аксесоари в тази секция са съвместими и с двата модела. Ако даден кейс не е съвместим с iPhone X или iPhone XS, това ще бъде изрично написано в съответната оферта или ще се свържем с вас, за да ви уведомим в случай на поръчка от ваша страна!

  •  

Вдъхновени от най-новите тенденции в създаването на висококачествени хибридни и твърди кейсове за Apple iPhone X/Xs, производителите влагат най-качествените материали, а изработката никога до сега не е била на толкова високо ниво. Използваните материали са смесица от здрави и устойчиви във времето полимерни смеси.

Що се отнася до дизайн и цвят, то комбинациите са изключително много. Повечето твърди кейсове за Apple iPhone X/Xs предпазват гърба и страничния ръб, но има и варианти с вградено капаче за дисплея, благодарение на което екранът също е защитен. Всъщност капачето не пречи по никакъв начин да проведеш разговор – достатъчно е просто да го отвориш. А ако все пак прецениш, че това не е твоят стил, винаги можеш да се снабдиш и с допълнителена защита за ектана, а именно screen протектор за iPhone X/Xs. Интериорът на калъфите в повечето случаи е от супер фин и мек микрофибър, който предпазва от надраскване, а екстериорът при най-качествените хибридни кейсове е съвършен финиш. Съществуват и приятни на допир матирани повърхности, които задържат по-малко отпечатъци, а гаранцията при марките доайени в индустрията понякога е доживотна.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД