Силиконови калъфи за Apple iPhone X/Xs

2.00лв89.00лв

Важно: поради почти еднаквата форма, размери и дизайн на iPhone X и iPhone XS, почти всички аксесоари в тази секция са съвместими и с двата модела. Ако даден кейс не е съвместим с iPhone X или iPhone XS, това ще бъде изрично написано в съответната оферта или ще се свържем с вас, за да ви уведомим в случай на поръчка от ваша страна!

  •  

Големият избор на десени и цветове на силиконовите калъфи за Apple iPhone X/Xs е може би най-важният критерий за покупката. Те превръщат телефона в нещо ново, нещо наистина оригинално, със завидна визия.

Качествата на силикона са многобройни - висока устойчивост, гъвкавост, голяма продължителност на живот и други. Почистването? При висококачествените силиконови калъфи за iPhone X/Xs това е като детска игра. Единственото, което е необходимо, е влажна кърпа и работата е свършена. Заигравката с цветовете превръща силиконовите калъфи в предпочитания избор, а материалът не позволява устройството да се надрасква. Но все пак за пълна защита ние от „Маровски” препоръчваме да използвате и специален стъклен протектор за iPhone X/Xs.

Благодарение на специално проектираните отвори порта за зареждане и слушалките, както и всички бутони остават напълно функционални и удобни за употреба. Не е нужно да изваждаш телефона от калъфа, за да го зареждаш или да провеждаш разговори. Специалните характеристики на силиконовия калъф, не позволява телефона да се плъзга от ръката.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД