Удароустойчиви калъфи за Apple iPhone X/Xs

5.00лв169.00лв

Важно: поради почти еднаквата форма, размери и дизайн на iPhone X и iPhone XS, почти всички аксесоари в тази секция са съвместими и с двата модела. Ако даден кейс не е съвместим с iPhone X или iPhone XS, това ще бъде изрично написано в съответната оферта или ще се свържем с вас, за да ви уведомим в случай на поръчка от ваша страна!

  •  

В натовареното ежедневие опазването на новия смартфон от удари е невъзможно без качествен удароустойчив калъф. Но какъв точно да изберете?

В нашия онлайн магазин се предлагат много и най-разнообразни удароустойчиви калъфи за iPhone X/Xs и истината е, че който и да избереш, няма да сбъркаш. Висококачествени материали се грижат за устойчивостта и здравината им, което съответно прави твоя телефон почти недосегаем. Поликарбонатът е изключително здрав материал и именно той е във външната част на удароустойчивите калъфите, абсорбирайки почти всякакви удари. Термополиуретанът (или т.нар. силикон) се грижи за интериора на удароустойчивия калъф, предпазвайки корпуса от надраскване, мръсотия или прашинки. Комбинацията е невероятно сполучлива и в резултат притежаваш изключителна защита, която ще запази твоя телефон “жив” възможно най-дълго време. А за да можеш да го използваш нонстоп през цялото това време, ние от „Маровски” ти препоръчваме да се сдобиеш с качествена външна батерия за iPhone X/Xs.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД