Водоустойчиви калъфи за Apple iPhone X/Xs

19.00лв169.00лв

Важно: поради почти еднаквата форма, размери и дизайн на iPhone X и iPhone XS, почти всички аксесоари в тази секция са съвместими и с двата модела. Ако даден кейс не е съвместим с iPhone X или iPhone XS, това ще бъде изрично написано в съответната оферта или ще се свържем с вас, за да ви уведомим в случай на поръчка от ваша страна!

  •  

Когато най-накрая притежаваш Apple iPhone X/Xs, важно е и да го оборудваш с предпазен калъф, а какъв по-добър избор от ударо- и водоустойчив кейс? Водещите производители постоянно се надпреварват кой ще направи най-здравия и най-достъпен калъф и това е добре дошло за теб, защото можеш да се сдобиеш с уникален ударо- и водоустойчив калъф на супер достъпни цени. Защо точно такъв ли?

Характеристиките му със сигурност ще те накарат да се чувстваш още по-доволни, че притежаваш iPhone X/Xs, защото ще разгърнат неговия потенциал от А до Я. Наличието на стандарти за здравина и качество на някои от моделите гарантират устойчивост на удари от изпускане при височина от 2 метра например. Освен това ако се съобразиш с инструкциите за поставяне и затваряне на водоустойчивия калъф, дадени от производителя, може да се гмуркаш с него на дълбочина до 2 метра за около половин час. Имай предвид, че дизайнът на повечето водоустойчиви калъфи предлагат прозрачна задна част и можеш да си направиш и супер снимки. Колко яко ще е да качиш в Instagram снимка на някой красив обитател на океана, нали? А за да не изпуснеш нито един подводен красавец, понеже внезапно ти е свършил токът, препоръчваме ти да се снабдиш и с външна батерия за iPhone X/Xs и да се насладиш спокойно на водното си приключение.

Манол и Симеон Добреви ООДМанол и Симеон Добреви ООД